5 ŽENA SA NAJSLOŽENIJIM KARAKTEROM PREMA ZODIJAKU: Moćne su i znaju koliko vrede, ne pristaju ni na šta manje od toga

Bilo da se radi o profesionalnom, društvenom ili fizičkom aspektu, ovi horoskopski znaci su uvek dominantni.

Horoskop
Autor:
5 ŽENA SA NAJSLOŽENIJIM KARAKTEROM PREMA ZODIJAKU: Moćne su i znaju koliko vrede, ne pristaju ni na šta manje od toga
5 žena sa najsloženijim karakterom, Foto: Shutterstock

Nisu sve predstavnice lepšeg pola tako plašljive i nežne kako bi muškarci očekivali da budu. Kog su horoskopskog znaka žene sa izuzetno složenim karakterom?

Škorpija

Nije bitno da li je reč o muškarcima ili ženama ovog znaka, ali oni uvek vode. Ovi ljudi nikada ne odustaju i ostvaruju svoje ciljeve, a dame često koriste mračne strane svog karaktera. Nemaju problem sa tim što njihovi ciljevi opravdavaju sredstva.

Koristite svoje dugačke i oštre nokte bez problema, ali ako joj ide u korist, ona će vam se veoma slatko nasmejati gledajući vas u oči.

Zavodnica, Žena
foto: Shutterstock / Ilustracija

Lav

Bez obzira šta njen muškarac misli, ona je uvek glavna. Kraljica, moćna i lepa, nikada nikome neće ustupiti svoj pijedestal. A ukoliko neko i pokuša da je izgura odatle, ona će ga odmah uhvatiti za vrat.

Veoma dramatična kombinacija je kada se Lavica nađe u paru sa predstavnikom sopstvenog znaka, koji takođe zaista ne voli nikome da popušta.

Osmeh, Par, Sreća
foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Bik

Ako muškarac želi da ima malog tiranina u svom domu, onda su žene Bikovi definitivno najbolji izbor. Od samog početka neće ni razumeti šta ga je snašlo, jer ona jako ukusno kuva, dobro izgleda i sjajna je u krevetu.

Sve karakteristike njenog karaktera biće otkrivene ne ranije nego nakon venčanja - ona ​​je takođe veoma pametna.

Devojka, Lepa devojka, Prirodna devojka
foto: Shutterstock

Blizanci

U stvari, Blizanci imaju lak karakter. Bar jedan ima - ali postoji i drugi. I tako će nesrećnog muža žena Blizanac dovesti do velikih vrućina.

Uglavnom svojim napadima ljubomore, histerije koja dolazi niotkuda i opsesivnom željom da je uvek u centru pažnje muškaraca.

Muž i žena, Žena, Muž, Brak, Ljubavni par, Par
foto: Shutterstock

Jarac

Žena Jarac je skoro kao Škorpija. Definitivno ne računajte da je ona dama koja plače. Najverovatnije će svog voljenog dovesti do suza svojim beskrajnim prigovaranjem i željom da ga učini uspešnim milionerom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs