astro prognoza

VELIKI HOROSKOP POZNATE RUSKE ASTROLOŠKINJE ZA JESEN 2023: Za svaki znak je do detalja otkrila ŠTA GA OČEKUJE do zime

Ko će od 12 horoskopskih znakova ove jeseni pogoditi pravi džekpot i popraviti finansijsku situaciju? A koga zvezde spremaju za svetle ljubavne avanture? Sve je to istakla poznata ruska astrološkinja Alina Lebedeva.

Horoskop
20:55h Autor:
VELIKI HOROSKOP POZNATE RUSKE ASTROLOŠKINJE ZA JESEN 2023: Za svaki znak je do detalja otkrila ŠTA GA OČEKUJE do zime
Veliki horoskop ruskog astrologa za jesen 2023, Foto: Printscreen Instagram - astro_hola

Veliki horoskop za predstojeću jesen pomoći će vam da otkrijete planove za sudbinu svakog znaka Zodijaka. Astrolog Alina Lebedeva je ekskluzivno za "Kanal Pet" govorila o tome kako će vam se život promeniti tokom ovog perioda i koje događaje možete očekivati.

OVAN

U prvoj polovini jeseni Ovan ne može da se opusti. Štaviše, tokom stroge i zahtevne sezone Device (od 23. avgusta do 22. septembra), suočavao se sa mnogim zadacima i hitnim stvarima. Sastanci, razgovori i akcije će vas gurnuti da napredujete na lestvici karijere. Sve što je potrebno od predstavnika znaka Ovna je kvalitetna odskočna daska istrajnosti i lične aktivnosti.

Ali druga polovina jeseni je povoljna ne toliko za fizički napor, koliko za duhovni rast. Ovo je vreme ideja, širenja sopstvenog pogleda na svet. Ovaj period je posebno dobar za učenje novih kultura i jezika. Što se ljubavi tiče, u jesen će Ovnovi, koji su u potrazi, sigurno upoznati zanimljivu osobu.

posao
foto: Profimedia

BIK

Zvezde savetuju Bikove da ove jeseni vode računa o svom zdravlju. U prvih mesec dana preporučljivo je da se pregledate kod lekara, bez čekanja na hitnu potrebu. Osim toga, ne zaboravite na mentalno zdravlje, koje mora biti snažno i stabilno, jer od sredine oktobra nešto vam možda neće ići po planu.

U vezi sa partnerom moguće su manje svađe i nesporazumi, na njih morate biti spremni. Iako to neće nužno biti negativni šokovi, mnogo toga zavisi od percepcije osobe. Dostignuća u finansijskom sektoru će ove jeseni za Bika pasti u drugi plan. Morate paziti kako trošite novac, glavna smernica je vaše blagostanje.

BLIZANCI

Do oktobra, razmišljanja predstavnika ticaće se rešavanja porodičnih pitanja. I ovde će hvaljeni multitasking Blizanaca biti od koristi više nego ikad. Biće potrebno mnogo energije, jer će ove jeseni znak, pored ogromnog broja planova i zadataka, imati odlične izglede da unovči svoj hobi ili razvije posao.

Druga polovina jeseni stvoriće povoljne uslove za poboljšanje finansijske situacije. Želja da daju sve od sebe i razrade i najsitnije detalje preplaviće Blizance. Ali zaboravljanje i posvećivanje svog vremena poslu je prepun ozbiljnih zdravstvenih problema. Zbog toga se horoskopskom znaku preporučuje da ponekad zastane i odmori se.

Novac, Devojka, žena
foto: Shutterstock

RAK

Za Rakove jesenja sezona pripremila je duga i složena rešenja porodičnih pitanja. Predstavnike zodijačkog kruga rođaci i prijatelji mogu uvući u lične probleme. U ovom slučaju, važno je mudro upravljati vremenom i ne žrtvovati unutrašnje resurse. Pored toga, do sredine jeseni mogu postojati poteškoće u vezi sa nekretninama i papirologijom.

Rakovi će moći da nađu ravnotežu u svim oblastima tek do kraja oktobra, kada će fokus njihove pažnje biti prebačen na bližu komunikaciju sa prijateljima i omiljeni hobi. U ljubavi, znaku zvezde savetuju da ostane neutralan. Pojačana emotivna pozadina predstojeće jeseni preti da ih savlada. Takođe se ne preporučuje preduzimanje nepromišljenih radnji u poslu i finansijama.

LAV

Lavova pažnja i misli biće okupirani finansijama i potragom za opcijama za dobar prihod. Zvezde savetuju da ne gomilate iskustva u sebi, već, naprotiv, da ih izgovorite. Pogotovo ako će ove jeseni glavni slušalac horoskopskog znaka biti njihova druga polovina. To je voljena osoba koja će moći da utiče na situaciju i pomogne da se glavni prihod Lavova višestruko poveća.

Kako se zima približava, vatrena stihija će se opustiti i fokus će se prebaciti na radna pitanja. U ljubavi će želja za strašću i avanturom biti intenzivnija nego ikad. Za one koji još nisu stupili u vezu, početkom oktobra očekuje se izuzetno romantičan period. Vreme je za akciju.

Flert, Par, Ljubav
foto: Shutterstock

DEVICA

Ove jeseni zvezde savetuju Devicama da se odmore od ljubavnih veza i svu pažnju usmere na sebe i sopstvene želje. Korisno je razmisliti o tome šta vas dugo proganja u vezi sa vašim izgledom. U ovom trenutku, biće velika šansa da se pridružite teretani i uvedete novu naviku ili obnovite svoju garderobu.

U novembru, element zemlje treba da posveti vreme porodici: razgovarajte o davno zakasnelim osećanjima i iskustvima, otvorite dušu voljenim osobama. Astrolog uverava: Device će biti saslušane i shvaćene. Ne očekuju se veće promene u poslovima, ali ako se na pomolu nazire unapređenje ili mogućnost dodatne zarade, bolje je ne odbiti.

VAGA

U prvoj polovini jeseni Vagama se ne preporučuje da upadaju u nevolje. Zvezde žele da predstavnici znaka, naprotiv, urone u sebe. Osećanja i emocije, koje će ove jeseni biti posebno nestabilne, samo će vas sprečiti da racionalno razmišljate i donosite prave odluke. U međuvremenu, u naredna tri meseca biće mnogo situacija izbora, tako da je važno zadržati hladan um.

Ali već u drugoj polovini meseca, Vaga će osetiti priliv energije i snage za interakciju sa svetom. U ovom trenutku biće korisno naučiti nešto novo ili savladati korisnu veštinu, kako za posao, tako i za ljubav. Mali astrološki savet za Vage koje još uvek nisu u vezi je da se konačno odvaže i izađu na sastanak.

Zaljubljeni, Dejt, Momak, Devojka
foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Škorpije će ove jeseni imati izuzetno uspešan period, posebno drugu polovinu sezone. Predstavnike horoskopskog znaka očekuje zanimljiva ponuda koja će ih dovesti do novog nivoa prihoda ili jednostavno unapređenje na poslu.

U suprotnom, dobre prilike će izmicati Škorpionima. Inače, u ljubavi ne treba čekati inicijativu spolja. Bilo da je u pitanju novo poznanstvo ili razgovor, sve je u rukama vodenog elementa.

STRELAC

Strelac će se odlično provesti na jesen. Sva tri meseca imaće mnogo prilika da poboljšaju svoje materijalno i fizičko stanje.

Savet za horoskopski znak: ne okreći se od prijatelja i ne budi arogantan. Samo poštenje i iskrenost doneće izvanredne rezultate. A zvezde savetuju da pitanja ljubavi za sada ostavite po strani, svu energiju treba usmeriti ka sebi i svom bliskom okruženju.

JARAC

Poznata stabilnost i postojanost Jarčeva u jesen je pod velikom pretnjom. U prvoj polovini jeseni preporučljivo je ne ulaziti u sporove, a ako se takva prilika ne pruži, onda tražiti kompromise. Ove sezone očekuje se da zemaljski horoskopski znak preispita vrednosti i probudi intuiciju.

Zvezde savetuju eksperimentisanje, provođenje vremena na meditaciju i duhovne prakse. Što se tiče ljubavne sfere, ovde Jarčeve čeka mali karmički test. Lako ga mogu proći oni koji mogu da se opuste i otkriju svoja prava osećanja izabraniku. U suprotnom, možete očekivati svađe i bolne nesuglasice.

sloboda, meditacija
foto: Shutterstock

VODOLIJA

Kao i svi predstavnici vazdušnog elementa, Vodolije će na jesen čekati teška vremena. Vaša glava će biti zauzeta rešavanjem složenih stvari i hitnih pitanja. Mogu nastati pravni problemi, kao i sukobi na osnovu pogleda na svet ili ideologije. Ali ima i dobrih vesti.

Kao što znate, teška vremena rađaju heroje, a oni, zauzvrat, stvaraju briljantna rešenja i kreativne pomake. Zbog toga zvezde preporučuju da znak Vodolije rastuću napetost usmeri na otkrivanje sopstvenih talenata. Ali postoji zatišje u ljubavi.

RIBE

Početkom jeseni Ribe će posećivati uznemirene misli o finansijskoj situaciji i životu uopšte. Ove oblasti treba izbliza da pogledate od 14. do 29. oktobra. Predstojeća pomračenja će istaći nerešene trenutke i situacije.

Dobra vest je da će se kako se zima približi sve stabilizovati. Ribe će imati energije da prouče detaljne teme od interesa. Neki predstavnici vodenog elementa biće zadovoljni unapređenjem na poslu ili lepim novčanim bonusom. U odnosima sa voljenom osobom planiran je prelazak na viši nivo kvaliteta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs