ŠTA GOD DA RADITE SUTRA NIKAKO NE SMETE DA POGREŠITE: 16. avgusta stiže MLAD MESEC i evo šta nam donosi

Očekuje nas veoma turbulentan period i evo šta se savetuja da treba da radite i šta nikako ne bi trebalo tog sudbonosnog 16. avgusta 2023. godine

Horoskop
10:19h Autor:
ŠTA GOD DA RADITE SUTRA NIKAKO NE SMETE DA POGREŠITE: 16. avgusta stiže MLAD MESEC i evo šta nam donosi
Preiod sudbonosnog mladog meseca., Foto: Shutterstock

Nalazimo se usred neverovatnih događaja. Postavljaju se temelji za ono što će se desiti u narednih šest meseci...Postavljanje pravih smernica, interakcija sa senkom vaše ličnosti - to je ono na šta sada treba da se fokusirate.

Ravnoteža svetlosti i tame: prihvatanje svih svojih kvaliteta, osećanja i dešavanja, boravak u integralnoj realnosti bez skrivanja od onoga što ne volimo i ne želimo da se primeti.

Mlad Mesec uz učešće Crnog Meseca govori o tome da tokom ovog perioda morate veoma jasno i iskreno da komunicirate sa sobom, sa svojim emocijama, mislima, osećanjima i željama. Mlad Mesec je u Lavu. I sve zavisi od vas – da li ćete biti kralj svog života i svega što se dešava, ili ćete se džabe kidati i nervirati.

Važno je da prepoznate svaku svoju česticu i naučite da komunicirate sa njom. Budite iskreni prema sebi, prema svojim istinskim potrebama, željama i ciljevima. Ne plašite se da skinete masku. Dakle, ostanite čisti i stvarni. Postaćete magnet za realnost i moćne mogućnosti, jer ćete prestati da obmanjujete univerzum. Ovaj mlad mesec će biti poslednji ovog leta. Avgust je otvoren punim mesecom, a zatvoriće se snažnim punim mesecom.

Nalazimo se usred neverovatnih događaja.

Retrogradna Venera aktivno radi na odnosima. Pre svega, sa sobom. Preko sebe i sa onima oko sebe. Moć mladog meseca traje 6 dana - tri dana pre vrhunca i tri dana posle. Trenutno je sva koncentracija na sebi, unutrašnjosti. Bez svađa, obračuna i aktivnog učešća spoljašnjim dešavanjima.

Sačuvajte svoju snagu i resurse za zaista važne akcije i misli. Postavljaju se temelji za ono što će se desiti u narednih šest meseci. Lični život, realizacija i samosvest - to su tri stvari koje se ne mogu zanemariti. Na dan mladog meseca obavezno uključite svog unutrašnjeg heroja, kralja zveri, osobe sa moćnim sposobnostima i samopouzdanjem.

Provedite 16. avgust kao praznik, posvetite se samo onome što vam je zaista važno, što vam je potrebno i što će vas istinski usrećiti.

Pogledajte oko sebe sa interesovanjem: sada će se mnogi ljudi otvoriti i pokazati svoje pravo lice. Ne vređaj se, ne ljutite se i ne čudite se. Samo prihvatite sadašnjost i sami donesite zaključke.

Ne žurite nigde. Ne započinjite ništa novo u žurbi , već pažljivo analizirajte i razradite svoje do sada nepoznate strane. Očistite svoj mrak.

Postavite sebi ova pitanja:

  • Kako sam stigao tamo gde sam sada?
  • Šta sam uradio za ovo?
  • Koje sile nisu uključivale?
  • Šta sada mogu da predstavim svetu?
  • Ko ja zaista želim da budem?
  • Kako želim da živim?
  • Šta je sa mojim finansijama i zašto?
  • Koliko novca zaista želim i zašto se plašim da to sebi priznam?
  • U čemu je moja snaga i jasna razlika od drugih?
  • Ono što ne primećujem, iako je moje i u meni?

Ako osetite snažan impuls i signal za akciju, napravite korak. Mirno, jasno, promišljeno i tačno. Onda sve više i više. Krećite se poput lava, ne gunđajte. Samo vaša zona uticaja, vaše polje delovanja, vaši interesi, vaše snage i sposobnosti su vaši glavni alati.

Mesec, noć, devojka, srce
foto: Profimeida

Slušajte pažljivo svoje unutrašnje ja. Svi odgovori i cela istina o vama su tu. Nemojte da vas ometa spoljašnjost i ne dozvolite da vas poljuljaju priče iz vesti, tračevi i ostalo poput „sve je loše, ništa se ne može promeniti, kasno je“.

Budite svoji sada. Pravi ja, ali bez preterivanja. Bez ishitrenih radnji, nepotrebnih kupovina, gužve, panike i agresije. Sav naglasak na sebi, analiza trenutnog stanja, svojih prednosti i mana, povezanost sa prirodom, rad sa prethodnim iskustvom na poboljšanju budućnosti, čišćenje prostora (prostora za razmišljanje, stanovanja , telefon, kompjuter, nepotrebne veze, odvikavanje od loših navika itd.).

U Avgustu će retrogradni Merkur ponovo uključiti svoj uticaj. Zato je potrebno sada sve učiniti i delovati u korist svojih interesa, kako se kasnije ne biste hvatali za glavu.

U noći 16. avgusta stavili smo novčanik na otvoren prozor. Držimo ga tu do pojave novog meseca, jer ćete samo tako da privučete dobrobit i blagostanje u svoj dom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs