NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. JULA: Blizanci će biti nervozni, Bikove čeka produktivna nedelja a NJIH susreće prošlost

Pročitajte nedeljni horoskop od 24.do 30. jula 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Horoskop
Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. JULA: Blizanci će biti nervozni, Bikove čeka produktivna nedelja a NJIH susreće prošlost
Nedeljni horoskop od 24. do 30. jula 2023. godine, Foto: Shutterstock

Nakon Mladog Meseca u Raku koji nas je podstakao da razmislimo o budućnosti vreme je za formiranje jasnih ciljeva. Astrološki aspeti nisu sjajni ali nam pružaju priliku za rast i razvoj ličnosti.

OVAN

Ljubav: Pred Ovnovima je stabilna nedelja na ljubavnom planu, fokus je na odmoru i jačanju imuniteta. Partner razume vaše potrebe i u potpunosti vas podržava. Slobodni priželjkuju ulazak u vezu ali tokom naredne nedelje vas ne očekuju promene.

Posao: Predstoje ozbiljni poslovni razgovori, sačuvajte energiju za poslovne aktivnosti. Ostanite pribrani, predstavite sebe u najboljem vetlu. Očekuje vas manja finansijska kriza, dobro se organizujte kada je trošenje novca u pitanju.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

BIK

Ljubav: Uživate u letnjem periodu, pred vama je nedelja u kojoj će fokus biti na odmoru. Nemojte se prejedati, pokušajte da ostanete umereni kada su hrana, piće i spavanje u pitanju. Vi umete da preterate što vam partner zamera. Generalno gledano nema većih promena za Bikove.

Posao:Verujte u sebe, pred vama je nedelja kao stvorena za poslovne pregovore sa klijentima. Produktivna radna nedelja očekuje preduzetnike! Zalažite se za lične interese, ostvarite finansijsku dobit..

Zdravlje: Nemojte se prejedati.

Žena, Devojka, Posao
foto: Shutterstock

BLIZANCI

Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da ostvare vezu sa osobom koja im nije svakodnevno dostupna, što može biti frustrirajuće. Organizujte zajednički odmor, provedite više vremena jedno uz drugo kako bi se bolje upoznali. Bilo da ste u braku i dužoj vezi očekuje stabilna nedelja.

Posao: Trenutno nema kardinalnih promena na poslovnom planu, što frustrira rođene u prvoj dekadi znaka. Vi uporno težite novim, produktivnim poslovnim prilikama. Ostanite strpljivi do početka avgusta. Očekuje vas dobro finansijsko stanje.

Zdravlje: Nervoza.

RAK

Ljubav: Mlad Mesec u Raku je u proteklim danima podstakao romantičnu stranu vaše ličnosti da izađe na površinu. Očekuje vas skladna nedelja, imate priliku da uživate u slobnom vremenu i organizujete druženje sa dragim ljudima.

Posao: Rakovi nisu spremni za nove poslovne poduhvate, želite maksimalno da uživate u letu. Nemojte zapostaviti projekte na kojima radite nekoliko nedelja u nazad, kolektiv vam to neće oprostiti. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu između odmora i rada.

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Ljubav: Pred Lavovima je mirna nedelja tokom koje mogu da se posvete sebi i odmore. Mnogi od vas osećaju iscrpljenost prethodni period bio je intenzivan. Vreme je za opuštanje i pozitivne misli!

Posao: Ukoliko u proteklom periodu niste dobili šta želite angažujte se, razgovarajte sa nadređenima i postignite bolje uslove rada. Verujte u svoje sposobnosti! Pred preduzetnicima je produktiva nedelja, sa novim poslovnim poduhvatima.

Zdravlje: Nema većih promena.

devojka, Uživanje, odmaranje
foto: Shutterstock

DEVICA

Ljubav: Devicama je potrebna podrška, pogotovo ako se susrećete sa emocijama iz prošlosti. Razmislite o psihoterapiji, izbacite negativne emocije kako ne bi narušile imuni sistem. Trenutno nema velikih promena na polju ljubavi za zauzete pripadnike zemljanog znaka.

Posao: Na poslovnom aspektu očekuje vas krajnje stabilna nedelja, ustaljene navike i obaveze. Ovakva poslovna situacija vam trenutno prija. Iskoristite slobodno vreme za odmor i regeneraciju.

Zdravlje: Dobro.

VAGA

Ljubav: Ova nedelja donosi vam pozitivnu energiju i prilike za druženje sa bliskim prijateljima. Vaša komunikacija će biti posebno snažna, pa iskoristite ovu priliku da izrazite svoje ideje i stavove. U ljubavi, osećaćete se povezano sa partnerom i možda ćete planirati neki poseban izlazak.

Posao: Na poslovnom planu ne očekuju vas značajne promene, posvetite vreme sebi kako bi adekatno odmorili. Očekuje vas završetak poslovnih poduhvata iz prvog tela godine, na određeni način ćete revidirati dosadašnje uspehe.

Zdravlje: Osetljiv vam je želudac.

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpijama naredna nedelja donosi vam priliku da rešite neke nerešene situacije iz prošlosti. Možda ćete osetiti potrebu da se suočite sa svojim emocijama i preispitate neke svoje postupke. Budite otvoreni za promene i spremni na lični rast. U vezi, izbegavajte dramu, komunikacija će biti ključna za rešavanje konflikata.

Posao:Ponedeljak i utorak su standardno napeti dani koji u vama bude nelagodi, poslepodnevne časove provedite aktivno kako bi se oslobodili stresa. Nemojte ulaziti u konflikt na poslu, ostanite pribrani.

Zdravlje: Nema većih promena na zdravstvenom planu.

Stomak, Stres
foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Retrogradni hod planeta može stvoriti konfuziju u vama, pogotovo ako poklonite pažnju ljudima iz prošlosti. Nemojte ulaziti ishitreno u komunikaciju sa bivšim partnerom, razmislite da li vam takva komunikacija služi. Pred zauzetim Strelčevima je produktivna nedelja.

Posao: Na poslovnom planu Strelčevi imaju priliku da realizuju projekte na koje čekaju duže vreme, fokus je na ulaganju, potpisivanju važnih ugovora. Ostanite skoncetrisati, usmerite pažnju na poslovnu komunikaciju. Očekuje vas novčani priliv na samom početku nedelje.

Zdravlje: Nema većih promena.

JARAC

Ljubav: Budite iskreni prema sebi i fokusirajte se na svoj lični rast i razvoj. U vezi, možda ćete se suočiti sa nekim izazovima, ali komunikacija će vam pomoći da prevaziđete ove prepreke. Nema većih promena za slobodne pripadnik zemljanog znaka!

Posao:Važno je da budete odgovorni sa novcem i da planirate svoje troškove. Održavajte balans između posla i privatnog života kako biste izbegli preterani stres i umor. Nemojte odlagati važne poslovne zadatke, to nije primereno i nikako ne ide uz vašu ličnost.

Zdravlje: Dobro.

VODOLIJA

Ljubav: U ljubavi, budite pažljivi prema partneru i pokažite mu koliko vam je stalo. Otvorena i iskrena komunikacija doprineće jačanju veze. Pred slobodnima je prilika za ulazak u neobveznu vezu, definišite jasno svoje namere pred partnerom.

Posao: Ova nedelja donosi vam priliku za ostvarenje vaših ciljeva i ambicija. Vaša kreativnost i originalnost dolaze do izražaja, što će vam pomoći da rešite neke izazove na poslu. Budite hrabri i iskoristite svoje inovativne ideje kako biste se istakli.

Zdravlje: Sjajno.

RIBE

Ljubav: Možda ćete osećati potrebu da se povučete i provedete vreme sami sa sobom kako biste razmislili o svojim ciljevima i prioritetima. Iskoristite ovu priliku da se povežete sa svojim unutrašnjim bićem i pronađete mir i ravnotežu. U vezi, budite pažljivi prema partneru i pokažite mu svoju podršku i razumevanje.

Posao: Fokusirajte se na završavanje započetih projekata i neka vaša intuicija vodi put. Finansijski, možda ćete morati da budete oprezniji sa troškovima, ali mudro upravljanje novcem će vam pomoći da ostanete stabilni. Neka fizička aktivnost i meditacija vam pomognu da se oslobodite stresa i napetosti.

Zdravlje: Dobro se osećate, prenosi Mogujatosama.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs