HOROSKOP ZA 20. JUL: Bik je zaljubljen do ušiju, a Rak je u velikom problemu, dok njih očekuje IZNENAĐENJE

Dnevni horoskop za 20. jul u život Vage donosi velike promene, dok će Rak uživati sa ljubavi svog života

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 20. JUL: Bik je zaljubljen do ušiju, a Rak je u velikom problemu, dok njih očekuje IZNENAĐENJE
Horoskop za 20 jul 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nema potrebe za žurbom, ali je važno da kontrolišete saradnike koji su direktno povezani sa finansijama. Proverite najvažnije dokumente nekoliko puta, a ukoliko je neophodno, potražite pomoć sa strane.

Ljubav: Opuštena atmosfera i pozitivno raspoloženje danas vam daju dobru osnovu da planirate i napravite bar jedan uspešan potez prema novoj simpatiji.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke danas, pozabavite se tekućim obavezama kojih inače imate dovoljno.

Ljubav: Nova simpatija mogla bi da vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Moguće je sklapanje nekog novog poslovnog dogovora, a možda će vam biti potrebni i novi saradnici ili neka obuka.

Ljubav: Obradujte dragu osobu nekim finim poklonom, izlaskom, budite veseli i šarmantni, ugađajte jedno drugom što više.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Ovo nije najpovoljniji radni dan da tipični Rakovi pokreću neke nove inicijative, zadržite se na tekućim obavezama, biće povoljnijih prilika u narednom periodu.

Ljubav: Ma koliko pokušavali da izbegnete neke teme i razgovore, oni će vam se opet nametati sa druge strane i zahtevati jasne odgovore. Probleme morate rešavati zajednički.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Imate dovoljno povoljnih predispozicija da uspete u svojim namerama, ukoliko niste postavili suviše visoke ciljeve. Postoji mogućnosti za rad sa strancima ili za pokretanje nekog zajedničkog posla sa prijateljima.

Ljubav: Moguće upoznavanje sasvim nove simpatične osobe na vašem ljubavnom horizontu. Na vama je samo da se prepustite i uživate u dešavanjima.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla.

Devica

Posao: Vi izbijate u prvi plan kada je posao u pitanju, ali ako to nije neophodno nije naodmet da se malo povučete jer vas nadređeni mogu sabotirati.

Ljubav: Ponašanje partnera moglo bi da vas iznenadi neprijatno, strpljivo pokušajte da saznate o čemu je reč.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Vage i ovog četvrtka drže pod kontrolom bezmalo sve najvažnije poslovne konce. Bavite se dugoročnijim planovima i uvođenjem nekih noviteta u poslovni proces.

Ljubav: Izlazite, očekuju vas prijatni i romantični trenuci i trebalo bi da uživate i maksimalno se posvetite traženju novog partnera.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

Škorpija

Posao: Potrudite da neke dogovore od ranije okončate na najbolji mogući način, i tako stavite tačku za kraj na jednog poslovnog ciklusa. Moguće su i neke inovacije u poslovnom okruženju.

Ljubav: Ovaj dan donosi potencijalna fina poznanstva u najavi, pa eto prilike da se opustite i uživate u neobaveznoj komunikaciji, flertu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Potrudite se da što bolje uskladite priču sa delovanjem, jer biste se mogli naći u situaciji gde treba doneti brze odluke i brzo reagovati.

Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu promenljivo raspoloženje, pokušajte da smirite tenzije i potrudite se da sa vaše strane sve bude korektno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Nije povoljan trenutak za pokretanje nekih novih ideja i projekata, pozabavite se aktuelnim obavezama i budite strpljivi biće prilika da se dokažete. Analizirajte svaki detalj i ne dozvolite da vam nešto slučajno promakne.

Ljubav: Ne opterećujte sebe i voljenu osobu nekim bespotrebnim detaljima iz prošlosti, budite opušteniji. Prijao bi vam neki zajednički izlazak.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Vodolija

Posao: Moguće su inovacije u procesu rada i bićete maksimalno uključeni u sve tokove, što će vas i mentalno i fizički dosta iscrpeti.

Ljubav: Vrlo lep dan je da svojoj dragoj osobi pokažete svoju naklonost i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima i planovima.

Zdravlje: Pojačana nervoza, napetost.

Ribe

Posao: Pokušajte da usaglasite očekivanja i mogućnosti, i pripazite da ne napravite propuste u razmeni informacija.

Ljubav: Nema razloga da se plašite direktnog i konkretnog razgovora sa dragom osobom, ali nije baš povoljan dan da donosite neke bitne odluke.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs