ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUN: Device će sve zaseniti, Strelčevi su pod stresom i jako nervozni, NJIH ČEKA NOVINA U LJUBAVI

Pogledajte da li su vam zvezde naklonjene i iskoristite dan na najbolji način!

Horoskop
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUN: Device će sve zaseniti, Strelčevi su pod stresom i jako nervozni, NJIH ČEKA NOVINA U LJUBAVI
Dnevni horoskop za 26 jun 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Na početku radne sedmice Ovnovi imaju dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu, ali se očekuje nešto laganiji radni ritam.

Ljubav: Ovaj ponedeljak nije najpovoljniji da se previše uzdate u sebe i svoju procenu situacije na polju ljubavnih relacija. Saslušajte bar jednu osobu od poverenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Izražen osećaj sigurnosti i vere u svoj ritam i način rada pratiće većinu Bikova ovog ponedeljka, omogućujući sasvim dobar start nove radne sedmice.

Ljubav: Veoma lepih planova imate vezanih za polje ljubavi, samo manje zavisi od vas, odnosno, bitno je da se u njih uklopi druga strana, piše astroputnik.com.

Zdravlje: Odlično.

par, ljubav, zaljubljeni par, brak, muškarac i žena, devojka
foto: Shutterstock

Blizanci

Posao: Po običaju tipični Blizanci na početku radne sedmice kreću punim gasom, poletno. Nemojte samo biti brzopleti.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, situacija se može odvijati znatno brže nego što ste i sami očekivali. Budite spremni da adekvatno reagujete.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Prvi radni dan u novoj sedmici kod najtipičnijih Rakova obećava sasvim solidnu klimu da sve zacrtane obaveze polako i natenane završe onako kako su i planirali.

Ljubav: U nameri da realno sagledate postojeću situaciju u sferi ljubavi trebaće vam još malo vremena. Zbog toga ne žurite sa donošenjem konačnih zaključaka.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Prvi radni dan u novoj sedmici kod najtipičnijih Lavova obeležiće važni sastanci, razgovori i pregovori o budućim profesionalnim aktivnostima.

Ljubav: Novih okolnosti trebalo bi da bude i u sferi vašeg ljubavnog života. Potrudite se da bez opterećenja sopstvenim egom, razmislite hladne glave i donesete pravu odluku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao, žena, Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

Devica

Posao: Imate realnih razloga da se nadate vrlo uspešnom poslovnom danu, pa se očekuje da date svoj maksimum i zasenite sve u poslovnom okruženju.

Ljubav: Deo pozitivne energije i dobrog raspoloženja ne bi bilo loše da usmerite i na polje ljubavnih relacija.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Već od početka nove radne sedmice Vage čekaju brojne obaveze na profesionalnom planu, a danas je akcenat na postavljanju temelja za predstojeće aktivnosti.

Ljubav: Nagoveštaja značajnijih dešavanja i promena za danas nema. Ipak budite pozitivni, iznenađenja nisu isključena.

Zdravlje: Moguća nervoza.

Škorpija

Posao: Većina Škorpija ima realne šanse da sve zacrtane poslovne ciljeve ostvari na vreme. Obratite posebnu pažnju na rokove i datume, da vam neka sitnica ne promakne.

Ljubav: Tokom ovog dana možete očekivati bar jednu lepu vest i pozitivan iskorak kada su ljubavna dešavanja u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Ljubavni par
foto: Shutterstock

Strelac

Posao: Za najtipičnije predstavnike ovog astrološkog znaka, prvi radni dan u sedmici donosi dosta posla i manje probleme u komunikaciji sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Određenih verbalnih začkoljica može biti i u sferi ljubavi, a vi se potrudite da sve ostane na varnicama.

Zdravlje: Napetost, stres.

Jarac

Posao: Vrlo povoljne okolnosti na profesionalnom planu pratiće Jarčeve tokom ovog ponedeljka, posebno ukoliko su namerili da započnu važne razgovore za nove krupne poslovne projekte.

Ljubav: Sasvim lep dan možete da očekujete i u sferi ljubavnih dešavanja. Uživajte u pažnji koju vam poklanja vaša draga osoba.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Ukoliko ispoštujete najbitnije detalje unapred isplaniranog radnog dana, onda nema nepremostivih prepreka da dođete do poslovnih ciljeva.

Ljubav: Dosta toga na polju ljubavnih relacija zavisi od toga šta želite i očekujete od druge strane.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Trening
foto: Shutterstock

Ribe

Posao: Ribe bi već prvog radnog dana mogle da se suoče sa nešto slabijom koncentracijom i fokusom, pa je preporučljivo da odradite pre svega one prioritetne zadatke.

Ljubav: Dosta toga želite ili priželjkujete ali što se tiče rezultata za sada su samo prosečni.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs