Astro prognoza

HOROSKOP ZA 19. JANUAR: Bikovi neka se paze loših poteza, Device uspostavljalju nove kontakte, a njima je BAŠ SJAJAN DAN

Horoskop za danas vam donosi mnoge lepe smernice, većini znakova ide super na poslu, dok bi oni trebalo da se potrude oko jedne interesantne osobe.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 19. JANUAR: Bikovi neka se paze loših poteza, Device uspostavljalju nove kontakte, a njima je BAŠ SJAJAN DAN
Dnevni horoskop za 19 januar 2023 godine, Foto: Shuterstock

Ovan

Posao: Možete sebi priuštiti jedan opušteniji radni dan, jer vas ne očekuje mnogo obaveza, a i ako ih bude imaćete sreće da ih rutinski završite.

Ljubav: Današnji višak vremena i energije možete usmeriti ka interesantnoj novoj osobi, dajte svoj maksimum, uživajte u opuštenoj priči za početak.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Nema potrebe da bilo gde žurite, posebno kada je donošenje nekih važnih odluka u pitanju. Dobro razmislite, kako ne biste napravili pogrešan korak.

Ljubav: Pokažite dovoljno interesovanja, budite vi inicijator pozitivnih dešavanja na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devojka, Portret, Lice, Razmišljanje, Depresija, Ozbiljna Devojka
foto: Shutterstock

Blizanci

Posao: Solidan je dan za pokretanje neke nove inicijative, ideje, koja bi vam u narednom periodu mogla doneti pre svega finansijsku satisfakciju. Samo napred.

Ljubav: Sjajan dan je za izlazak, druženje, iskoristite ga i ulepšajte ga sebi i dragoj osobi na najbolji način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako bi papirologije moglo biti na pretek, uspećete da se svim izborite na vreme. Neće vam izostati ni velikodušna pomoć nekog od saradnika.

Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog na ljubavnom planu. Pokrenite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Sasvim solidan dan je pred Lavovima da svoje obaveze završe na vreme, ali i da razmotre opcije kada su nove poslovne ponude u pitanju.

Ljubav: Razmislite o nekim zajedničkim akcijama sa voljenom osobom. Potreban vam je zajednički odmor, putovanje, uživanje.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost.

Vežbe, Vežbanje, Devojka Vežba
foto: Shutterstock

Devica

Posao: Tokom ovog radnog dana Device imaju velike šanse da budu veoma uspešne u organizaciji posla, i uspostavljanju nekih novih profesionalnih kontakata.

Ljubav: Budite malo opušteniji i fleksibilniji kada je ljubavna sfera u pitanju. Fokusirajte se na bitne stvari, a sitnice ostavite za sebe.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

Vaga

Posao: Većinu tipičnih Vaga, tokom ovog radnog dana očekuje intenzivna komunikacija i brojni dogovori, a neki će ići i na kraći službeni put.

Ljubav: Ne žurite, dobro odvagajte i razmislite da napravite bar jedan direktan korak ka unapređenju i jačanju postojeće veze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije uz dosta truda i angažovanja trebalo bi da uspešno privedu kraju svoje zacrtane obaveze.

Ljubav: Povoljan je dan ukoliko ste planirali da dragu osobu iznenadite nekim poklonom ili možda predlogom za putovanje.

Zdravlje: Moguća prehlada.

Bolesna žena, Prehlada, Grip, Kijavica
foto: Shutterstock

Strelac

Posao: Danas vas čeka manji profesionalni predah, jer ste najbitnije odradili i čekaćete ostale da se uklope u šablon.

Ljubav: Okrenite se oko sebe, u blizini ima zainteresovanih za vas. Danas će vam prijati da ćaskate i flertujete, što i nije tako loše, bitno je da ste lepo raspoloženi i nasmejani.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Jarac

Posao: Inostrani saradnici su zainteresovani da vas uključe u svoje projekte, pa bi vredelo potruditi se u ovom segmentu posebno.

Ljubav: Odličan dan je pred vama na ljubavnom planu, radite na jačanju i učvršćivanju odnosa, planirajte i neko putovanje, sve u svemu imate dosta lepih zajedničkih tema i ideja za budući period.

Zdravlje: Odlično.

Par, Ljubav
foto: Shutterstock

Vodolija

Posao: Dosta dobar dan u najavi je pred Vodolijama, imaćete sreće da se neke stvari poklope onako kako treba i da uz pomoć osoba od poverenja neke važne poslove privedete kraju.

Ljubav: Upravo u poslovnom okruženju može se namestiti situacija za prolazni flert, koketiranje, pa ukoliko ste raspoloženi u uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Ribe

Posao: Loše raspoloženje i prilično promenljiv nivo energije upozoravaju najtipičnije predstavnike Riba da danas ništa ne forsiraju. Završite neodložne obaveze i zatražite pomoć ukoliko je potrebno..

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se sve vaše današnje aktivnosti u sferi ljubavi svedu samo na priču.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

(Stil / Astroputnik)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs