Pravo prijateljstvo

Seks i grad: Nikad prevaziđena scena Nove godine! (VIDEO)

"Seks i grad" učio nas je o ljubavi, seksu, modi, ali i o prijateljstvu. A jedna od najsnažnijih scena iz čitave franšize koja pokazuje što znači biti prijatelj smeštena je upravo na veče dočeka

Filmovi
Autor:
Seks i grad: Nikad prevaziđena scena Nove godine! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Jedna od najdirljivijih i najupečatljivijih scena iz čitavog "Seksa i grada", ona je iz filma "Seks i grad" u kojoj je prikazano šta znači biti prijatelj. Znamo, mnogo je takvih trenutaka bilo u slavnom serijalu, ali scena čija se radnja odvija na veče 31. decembra baš je nekako posebno topla i snažna.

Kada usamljena Miranda u 23 sata i 12 minuta nazove Keri koja je spavala, požali joj se da nije mislila da će sada kada ima porodicu sama čekati Novu godinu i jesti kinesku hranu, a upravo joj se to dogodilo. Naime, njen sin Brejdi bio je kod tate Stiva i Miranda je ostala sama.

Ovo nismo videli u seriji Seks i grad: 6 izbrisanih scena koje bi sve promenile!

foto: Profimedia

Keri je pita da li želi da dođe do nje taksijem, ali Miranda se samo nasmeje, jer nema šanse da će 31. decembra naći taksi i kaže joj da se vide sledeće godine. Nakon što spusti slušalicu, Keri ponovno pokuša da zaspi, ali ubrzo se digne i ipak odluči da ode do prijateljice kojoj je potrebna. Obučena u bundu ispod koje nosi pidžamu Keri trčeći po snegu ode u metro i kod Mirande stigne u času kada otkucavaju sekunde do ponoći.

Nisi sama, Keri je nežno rekla Mirandi i dve prijateljice su ipak zajedno dočekale Novu godinu. I niko nije bio usamljen. Prisetite se ovog dirljivog, nesebičnog čina prijateljstva koji je za Mirandu u tom trenutku značio sve, a još jednom pogledajte i kako su ostale junakinje i junaci "Seksa i grada" proveli najluđu noć u godini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs