decenija

Omiljena tinejdž serija slavi 10 godina: Svi smo voleli Tračaru, zar ne? (FOTO)

Jedna od najomiljenijih tinejdž serija koju su pratili ljudi svih uzrasta!

Filmovi
17:15h Autor:
Omiljena tinejdž serija slavi 10 godina: Svi smo voleli Tračaru, zar ne? (FOTO)
tracara, Foto: Profimedia

Pre 10 godina, pre ere društvenih mreža i u trenutku kada su gledatelji, ni ne znajući, vapili za novom kultnom serijom, dogodila se Tračara i potpuno iznenadio publiku i kritiku.

Blejk Lajvli raspametila žene: Ovako izgleda njen cipelarnik! (FOTO)

Serija se u roku od jedne sezone pretvorila u apsolutni fenomen koji je inspirirao celi jedan novi žanr tinejdžerskih serija. Poredili su ga sa Seks i Gradom zbog lokacije, Okrugom Oranž, zbog zlatne mladeži u fokusu, a na nju ste se mogli zakačiti kao na sve rijaliti serije koje je plasirao MTV.

10 godina od premijere

Serija Tračara nije bila ništa od navedenog već je krojila svoju sopstvenu istoriju. Na stranu kvalitet koji se gubio kroz sezone, sam početak je bio plasiran u savršenom momentu kada se se veliki broj fanova zauvek navukao na radnju.

Serena van der Vudsen i Bler Voldorf postale su zvezde u trenutku, obožavane i kritikovane u isto vreme, a dale su nam uvid u imaginarni svet američkih bogataša. I svi su hteli biti kao oni.

foto: Profimedia

Serija je snimljena prema knjigama Sesili von Zigeser koje prate kliku mladih povlašćenih Njujorčana u privatnoj školi kao i svu dramu koja ih okružuje.

7 laži koje nas je naučila serija Seks i grad: Ne treba da verujete u ovo!

U septembru 2007. Tračara je premijerno prikazana, a danas, 10 godina kasnije, Veniti Fer magazin je napravio veliki profil posvećen seriji u kojoj analizira zašto je bila takav hit. Iako nikad nije imala toliko veliku gledanost kao što bi se moglo očekivati zbog priča koje su se vodile oko nje, poznati magazin otkrio je neke zanimljivosti i vrlo tačno opisao duh vremena u kojem se serija prikazivala.

Ako ste 2007. bili približno isto godište kao likovi u seriji, sve će vam biti jasno.

Blejk Lajvli otkrila: Morska voda je ključ savršene kose!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs