Neverovatno

Niko nije hteo da glumi muški lik u Beležnici: Evo zašto!

Iako smo zahvalni na tome što je Rajan na kraju dobio spomenutu ulogu, Nikolas Sparks otkrio je kako potraga za glavnim muškim glumcem nije bila nimalo laka
Filmovi
03:26h Autor:
Niko nije hteo da glumi muški lik u Beležnici: Evo zašto!
Foto: Profimedia

Popularni film "The Notebook" (Beležnica), do danas nas je rasplakao milion puta, a tada smo se negde i zaljubili u Rajana Goslinga.

Međutim, ono što malo ko zna jeste da je autor filma jedba našao glumca koji će glumiti Nou!

Radnja filma bazira se na istoimenom romanu Nikolasa Sparksa, a govori o pravoj, bezvremenoj ljubavi između Noe i Ali, koja baš nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Knjiga je objavljenja 1996. godine, a u tom razdoblju je autor i prodao prava za film, ali on je snimljen tek 2004. godine. Jedan od razloga jeste i taj što režiser dugo nije mogao da pronađe glumca koji bi igrao glavni muški lik.

Iako smo zahvalni na tome što je Rajan na kraju dobio spomenutu ulogu, Nikolas Sparks otkrio je kako potraga za glavnim muškim glumcem nije bila nimalo laka.

Ona je trebalo da glumi Keri Bredšo: Evo kome je prvo bila ponuđena legendarna uloga!

"Mnogo glumaca je odbilo ulogu, jer po njima Noa nije imao nikakav karakter. Stalno su dolazili i pitali u čemu je stvar. To je čovek koji se zaljubljuje i zapravo otad ne radi ništa, osim što čeka da se ona ponovno pojavi. Na kraju filma, on je i dalje samo zaljubljen. Ali, tada je došao Rajan i oživeo tu priču", otkrio je Nikolas.

Ali, on se ne slaže da Noa nema nikakve karakterne osobine, već smatra da su one svedene na minimum, što važi i za ostatak likova u priči.

"Kada su svi vaši likovi osuđeni da se zaljube od samog početka, poslednja stvar koju želite jeste da ih promenite. Ako su svi savršeni jedni za druge na početku filma, a onda se neko promeni, oni ne mogu da budu savršeni jedni za druge i na kraju", zaključio je Nikolas.

Film je postigao veliki uspeh, a Rajan je postao jedan od najtraženijih frajera u Holivudu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs