pogledajte

NAPOKON SE NA VELIKA VRATA VRAĆA OMILJENI ŽANR MNOGIMA: Stižu dve serije koje obećavaju mnogo intrige i vrućih scena

Svedoci smo da su se na velika vrata vratile teme sa vrućim scenama seksa kakve su se snimale pre više od 20 godina.

Filmovi
Autor:
NAPOKON SE NA VELIKA VRATA VRAĆA OMILJENI ŽANR MNOGIMA: Stižu dve serije koje obećavaju mnogo intrige i vrućih scena
Foto: Paramount+ / Planet / Profimedia

Naslovi koja mnogo s nestrpljenjem iščekuju su rimejkovi iz osamdesetih i devedesetih, a na male ekrane dolaze ovog aprila.

Erotski triler se napokon vraća se na velika vrata, odnosno na male ekrane, zahvaljujući striming servisima. Ako ste uživali u intrigantnim i seksi filmovima kao što su "Niske strasti", "Okrutne namere" ili "Oči širom zatvorene", "Fatalna privlačnost", konačno ćete moći da se ponovo zavalite u fotelju i uživate u čak dva nova naslova.

Nova serija koju je pripremio Netfliks naziva "Obsession", a obećava intrige, dramu i mnogo seksa. Radnja se vrti oko zabranjene afere unutar porodice koja se događa između hirurga Vilijama i lepe verenice njegovog odraslog sina En . Kako je privlačnost između njih sve jača, tako raste i erotska tenzija, a otac postaje potpuno opsednut njome, a paralelno očajnički želi da njihovu aferu sakrije od svoe porodice.

Scenario je napisao Morgan Lojd-Malkolm, prema romanu "Damage" (Kobna veza). Radnja je već ranije prenesena na film u kojem su glavne glumce tada odigrali maestralni Džeremi Ajrons i Žulijet Binoš 1992. godine.

Međutim, za razliku od romana, Netfliksova serija fokusira se na priču iz Enine perspektive. Serija je na Netfliksu dostupna od petka 13. aprila.

Još jedna serija koja će oduševiti ljubitelje sličnog žanra dolazi krajem meseca: U pitanju je serija "Fatalna privlačnost",a originalna je serija Paramount+. Ova američka mini serija temeljena je na istoimenom filmu iz 1987. godine. Strastvena afera prerasta u nasilan i opasan odnos, kada žena odbije da dopusti svom oženjenom ljubavniku da prekine njihov odnos.

U glavnim ulogama su se našli neodoljivi Džošua Džekson kojeg smo zadnji put gledali u seriji "Afera" kao Den Galager, dok glavnu žensku ulogu igra Liza Kaplan kao Aleks Forest. U originalnom naslovu glavne iloge su imali Majkl Daglas i Glen Klouz, a taj film je definitivno jedan od onih koji je obeležio osamdesete godine. Premijera je zakazana za 30. april.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs