NAŠI PREDLOZI

NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI FILMOVI ZA UŽIVANJE KOD KUĆE: 5 priča koje će vas uvesti u praznično raspoloženje

Vreme je za najlepše novogodišnje filmove koje niste gledali

Filmovi
09:34h Autor:
NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI FILMOVI ZA UŽIVANJE KOD KUĆE: 5 priča koje će vas uvesti u praznično raspoloženje
Novogodišnji filmovi koje morate pogledati, Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Decembar i januar su definitvno meseci kada bez obzira da li volite romantične filmove ne možete da se oduprete, a da ne kliknete na naslov koji sadrži reč "Christmas". Sigurni smo da ste svi odgledli one kultne poput "Love Actually", Holiday", Home Alone" i "The Family Stone", pa vam zato sada donosimo neke nezaobilazne nove naslove koji će vas ubaciti u praznično raspoloženje dok ste rekli keks.

Pa da počnemo...

Falling for Christmas (2022)

U trijumfalnom povratku Lindzi Lohan, ikonom filma "Mean Girls", ovog puta gledamo kao Sijeru, neverovatno razmaženu naslednicu sa dečkom opsednutim društvenim mrežama. Nakon pada sa planine, Sijera doživljava amneziju i spasava je vlasnik lokalnog doma i samohrani tata Džejk. Nakon što je provela vreme sa Džejkom i njegovom porodicom, Sijera otkriva novi život, ali da li će se njena sećanja vratiti i sve pokvariti?

Love Hard (2021)

Nina Dobrev glumi Natali, romantičnu kolumnistkinju iz Los Anđelesa, koja odlučuje da iznenadi muškarca kojeg je upoznala u aplikaciji za sastanke za praznike. Nakon što je preletela pola Amerike, Natali otkriva da li je on ljubav njenog života ili?

The Noel Diary (2022)

Prelepi Džastin Hartli igra Džejka, pisca koji je bio primoran da se vrati kući nakon smrti svoje otuđene majke. Tamo upoznaje Rejčel, ženu koja traži svoju rođenu majku, koja je slučajno bila Džejkova bivša dadilja. A kada Džejk otkrije misteriozni dnevnik, uskoro saznaje mnogo više o sebi, Noelu i Rejčel, nego što je ikada očekivao.

A Castle for Christmas (2021)

Bruk Šilds glumi autorku najprodavanijih romana Sofu koja u zadnji čas odlučuje da pobegne u Škotsku da bi izbegla skandal. Posećuje dom svojih predaka i zaljubljuje se u zamak u kome je njen deda nekada radio. Međutim, mrzovoljni vojvoda po imenu Majls poseduje zamak i nije baš naprijatnije društvo. Ali ubrzo, Sofi i Majls shvataju da imaju više zajedničkog nego što su mislili. Vrcavi dijalozi i prekrasna atmosfera će vam ulepšati dan, verujte nam na reč.

Christmas With You (2022)

Obožavaoci Fredija Princa Džuniora vrište od sreće! Zvezda filma "She's All That"se vraća kao samohrani tata u ovom neverovatnom rom-komu. Kada pop zvezda Anđelina odluči da ispuni želju mladog obožavaoca, ona neočekivano pronalazi inspiraciju u životu malog grada. A sa Princom Džuniorom tamo, ko može da je krivi?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs