Detalji o novom filmu

Snima se Džejms Bond 25: Tajni agent 007 je žena? (FOTO)

Na početku filma postoji ključna scena u kojoj M kaže: Dođi u 007, a tu ulazi Lašana - prelepa tamnoputa žena

Filmovi
Autor:
Snima se Džejms Bond 25: Tajni agent 007 je žena? (FOTO)
Foto: Profimedia

Proteklih nekoliko godina obožavaoci i kritičari kultnog serijala filmova o Džejmsu Bondu raspravljaju o tome hoće li ikada videti ženu u ulozi tajnog agenta 007.

Prema pisanju Dejli mejla, bi to trebalo da bude slučaj u sledećem filmu, a insajder je otkrio kako bi ta uloga pripala glumici Lašani Linč u predstojećem Bondu 25!

Izvor je otkrio kako će 31-godišnjakinja biti predstavljena tokom najvažnije scene. Ipak, ljubitelji franšize ne moraju da brinu, Džejms Bond će i dalje biti tamo.

"Na početku filma postoji ključna scena u kojoj M kaže: Dođi u 007, a tu ulazi Lašana - prelepa tamnoputa žena. To je trenutak u kojem kokice ispadaju iz ruke. Bond je još uvek Bond, ali ga je ova zapanjujuća žena zamenila kao 007", otkriva insajder.

Džejms Bond je uklet: Još jedna u nizu tragedija na snimanju novog filma! (FOTO)

"Bondu je, naravno, seksualno privlačna, pa isprobava svoje uobičajene trikove zavođenja, ali ostaje zbunjen nakon što oni ne upale na briljantnoj, mladoj crnkinji koja na njega zapravo prevrće očima i ne pokazuje interesovanje da ode u njegov krevet. Pa, sigurno ne na početku", dodaje.

Insajder je takođe rekao publici da je izraz "Bond devojka" sada strogo zabranjen.

"Rečeno nam je da ih sada treba oslovljavati kao "Bond žene".

"Ovo je Bond moderne ere koji će se svideti mlađoj generaciji, dok se drži onoga što svi očekujemo u Bondovom filmu. Postoje spektakularne sekvence i svađe, a Bond je još uvek Bond, ali kao takav će se morati da se nosi s #MeToo svetom", ističe izvor.

Još uvek neimenovani novi film o Bondu napisala je Fibi Voler-Bridž, koja kaže da je lik Bonda sada pod lupom.

"Mnogo se razgovaralo o tome da li je Bond sada relevantan s obzirom na to ko je on i kako se odnosi prema ženama", naglašava Fibi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs