valter ponovo na filmskom platnu

Rimejk čuvenog filma Valter brani Sarajevo: Koji će glumac naslediti Batu Živojinovića?

Čuveni film "Valter brani Sarajevo" osvanuće na filmskom platnu i na taj način ostvariti želju Bate Živojinovića da film ponovo oživi

Filmovi
Autor:
Rimejk čuvenog filma Valter brani Sarajevo: Koji će glumac naslediti Batu Živojinovića?
Foto: Printscreen Youtube / Klasik TV

Bata Živojinović ostao je zapamćen kao jedan od najpoznatijih glumaca i to ne van granica Srbije! Uloga Valtera obeležila je njegovu karijeru, a njegova želja da film ponovo oživi ostala je neispunjena sve do danas.

Na trogodišnjicu smrti poznatog glumca stigla je vest da će jedna od beogradskih ulica nositi ime legendarnog glumca. Uz ovu vest mediji su objavili i da će kineska medijska kuća, Huahua Media, oživeti dva filma jugoslovenske ratne kinematografije.

Pored filma "Valter brani Sarajevo", planiran je rimejk filma "Most". Batina supruga, Lula Živojinović, otkrila je ko će se naći u glavnoj ulozi.

"Batina ideja je i bila da se snimi rimejk filma 'Valter brani Sarajevo'. Želeo je da njegovu ulogu igra Vojin Ćetković. Čak su i razgovarali o tome. On se baš zdušno zalagao da se taj projekat ostvari", rekla je Lula Živojinović "Novostima".

Lula je prenela "Novostima" da je njen suprug nekoliko puta razgovarao sa kineskim producentima o rimejku, ali da nije dočekao da se ta ideja ostvari.

Klasici koji nikad ne padaju u zaborav i možemo ih iznova gledati: Ovo je top 10 najgledanijih jugoslovenskih filmova! (VIDEO)

foto: Kurir / Zorana Jevtić

"Bata je jednom meni rekao 'doći će Kinezi ovde da prave rimejk 'Valtera' i voleo bih ti da ga igraš'", rekao je Ćetković "Novostima" i nastavio: "Bio sam iznenađen, naravno, jer velika je čast da mi takav glumac kaže da bi želeo da uskočim u njegovu kultnu ulogu i film koji su ga proslavili u Kini i učinili najvećom zvezdom u toj zemlji".

Premijera filma "Most" očekuje se već 2020. godine.

Svako na svoju stranu: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković se nisu videli mesec i po dana!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs