Neki i ovako žive

Devojka (27) vraća dugove radeći najstariji zanat: Svima bih preporučila ovaj posao! (FOTO)

"Život je užasno skup, pa sam pribegla ovom zanatu i ne kajem se," reče ova studentkinja
Lifestyle
21:32h Autor:
Devojka (27) vraća dugove radeći najstariji zanat: Svima bih preporučila ovaj posao! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Misscandrea

U Americi i Velikoj Britaniji sve veći broj devojaka živi uz pomoć bogatih sponzora. Većina pronalazi sponzora putem sve popularnije web stranice Seeking Arrangement, a mnoge od njih priznaju da je to jedini način na koji uspevaju pokriti troškove života tokom studija.

27-godišnja Lara za Times je otkrila kako izgleda život "sponzoruše", koja zarađuje izlascima sa bogatim starijim muškarcima.

Lara je apsolvent, a dosad je promenila 10 sponzora. U poslednjeg se zaljubila i sada su, kaže, u srećnoj vezi.

"Život u Londonu je užasno skup, a još moram da otplatim i studentski kredit od 40 hiljada funti. Zato sam otišla na Seeking Arrangement. Nisam znala šta da očekujem, ali ne smete muškarcima dozvoliti da vide vaš strah. Morate kontrolisati stvari, inače bi mogli da vas iskoriste. To vredi za obe strane", kaže Lara.

Prema Seeking Arrangement stranici, devojke mogu mesečno da "zarade" i 3000 funti, uz skupe poklone, šoping i večere. Alli Lara tvrdi da je jako važno imati realna očekivanja i paziti da je svima jasno što dobijaju ovakvim odnosom.

"Pretpostavljam da većina muškaraca očekuje da će se pre ili kasnije seksati sa vama, ali i sama stranica upozorava da morate u startu odrediti pravila oko toga. Ja sam se pod uticajem alkohola ljubakala sa nekima od njih, ali nikad nisam otišla u krevet sa sponzorom. Ne zanima me koliko novca imaju, zanima me samo koliko su darežljivi", objašnjava Lara.

Zavela pa opelješila milionera: Ugradila silikone, uzela mu 2,5 miliona evra, auto i pobegla!

Njene "veze" sa sponzorima uglavnom su trajale nedeljama, a najskuplji poklon koji je dobila bila je skulptura vredna 3000 funti. Primetila je u jednoj galeriji, a sponzor joj je potom poklonio za rođendan.

Zbog njenog "posla", kaže, zadirkuju je njeni muški prijatelji, ali to joj ne smeta previše. Naprotiv, podstiče i svoje prijateljice da pokušaju da zarade novac na sličan način.

"Momci me uvek pitaju da li su ti tipovi ćudaci koji samo žele seks, ali ja im kažem da je poenta u tome što možeš kontrolisati situaciju i izvući korist iz nje, bez neželjenih kompromisa", zaključuje studentkinja.

Lara je trenutno u srećnoj vezi sa svojim poslednjim sponzorom, 36-godišnjim ekonomistom. Iako tvrdi da njihov odnos više nema veze sa načinom na koji su se upoznali, on joj i dalje daje 1000 funti mesečno za otplatu studentskog kredita, a na njegov račun putuju i na egzotične destinacije poput Tajlanda ili Šri Lanke - po mesec dana za svaki od njih.

Lara kaže da je o tome ranije mogla samo da sanja i da nikada nije bila srećnija nego danas.

"Sve se danas radi putem interneta. Preko interneta kupujete, rezervišete apartman ili hotelsku sobu, plaćate račune, upoznajete ljude. Šta je loše u ovome? To je sastanak na koji ne morate ništa platiti i ništa učiniti, a još dobijete i poklon", kaže ova studentkinja.

Bila sa više od 100 milionera, proputovala ceo svet: Ovako izgleda život lovca na novac! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs