prelepa

Praznična magija u Njujorku je zvanično počela: Pogledajte ovu neverovatnu jelku! (FOTO)

Jelka koja se svake godine postavlja u Rokfeler centru u Njujorku, tradicija je koja je započeta još davne 1933. godine.

Destinacije
Autor:
Praznična magija u Njujorku je zvanično počela: Pogledajte ovu neverovatnu jelku! (FOTO)
Foto: Profimedia

To je postala atrakcija koju dnevno poseti i do 7.000 ljudi, a neodoljive dekoracije i norveška smreka ukrašena s milion lampica i kuglica oduševljava iz godine u godinu.

Taj događaj je postao toliko popularno da se paljenje lampica na jelci emitiju uživo na TV mrežama, a često je deo prazničnih filmova snimljenih u ovom urbanom gradu. Svi ljubitelji klasika Sam u kući takođe će brzo prepoznati o kojoj se jelci radi.

Kako da ulepšate dom lampicama za jelku kada praznici prođu: Neka magija traje čitave godine! (FOTO)

U blizini jelke otvaraju se i klizališta, oko njega je mnoštvo prikladnih dekorativnih ukrasa, a sve je kreirano kako bi praznična čarolija bila potpunija.

Juče je zvanično osvetljena ovogodišnja jelka, a fotografije i video zapisi brzo su postali popularni na društvenim mrežama, izmamili osmeh na lice pa nas podsetili da nas čeka lep i magičan kraj itekako nepredvidive godine.

Uprava grada se pobrinula da razgledanje i fotografisanje ispred jelke bude prilagođeno aktualnim merama zaštite, a kroz fotografije vam u nastavku prenosimo delić atmosfere.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs