Neverovatno

Bolesna opsesija tankim strukom: Završila u bolnici, umalo ostala bez bubrega! (FOTO)

Lekari se i dalje bore da se oboljenja ne prošire i na ostale unutrašnje organe
Lifestyle
22:02h Autor:
Bolesna opsesija tankim strukom: Završila u bolnici, umalo ostala bez bubrega! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Princesshyngle

Figura peščanog sata smatra se najpoželjnijom kada je u pitanju ženska građa, pa se mnoge dame trude da vežbanjem i pravilnom ishranom postignu baš ovakvo telo.

Jedna od njih je i afrička glumica sa umetničkim imenom Princes Šajngl, kojoj nisu smetale obline na zadnjici i butinama, ali je žarko želela što tanji struk.

Zovu me vanzemaljac: Devojka (25) nakon 6 operacija i spavanja u korsetu!(FOTO)

Zbog konstitucije od koje ne može da pobegne, 24-godišnja lepotica poreklom iz Gambije nije birala sredstva - počela je da nosi steznike i kalupe.

Na kraju, uspela je u svojoj nameri - postigla je zaista tanak struk, čiji obim iznosi svega 55 cm, koji je u odnosu na njene krupne butine (obim zadnjice je 112 cm) i visinu doveo do toga da Šajngl izgleda kao da će se svakog trenutka prelomiti u struku.

Figura peščanog sata: Kako da imate struk poput Salme Hajek!

Njena opsesija i preterivanje mogli bi da prođu kao još jedna u nizu radikalnih i neverovatnih odluka slavnih žena, jer lepota je u oku posmatrača, ali zbog svojih ideala lepote, Šajngl je sebi napravila ozbiljan zdravstveni problem.

Naime, ona se sada bori sa teškim oboljenjem bubrega, koji samo što nisu otkazali, a lekari se bore na sve načine da njen način života sada ne pogodi i druge organe.

Uspešna, bogata i obrazovana, ali odbačena od svih: Kako izgled može da promeni ceo život!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs