Mladi ljudi za primer

Otvorio kovertu i počeo da plače: Studenti raznežili najveselijeg domara na fakultetu vrednim poklonom! (VIDEO)

Omiljeni čistač na Univerzitetu Bristol bio je dirnut do suza kad su mu studenti uručili 1.500 funti koje su skupili da bi nakon dugo vremena mogao da poseti rodnu Jamajku

Lifestyle
17:39h Autor:
Otvorio kovertu i počeo da plače: Studenti raznežili najveselijeg domara na fakultetu vrednim poklonom! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook / Bristruths

Hermana Gordona studenti obožavaju zbog njegovog uvek pozitivnog pristupa životu i osmeha kojeg udeli svakome. Gordon se pak nije mogao suzdržati i zaplakao je kad su mu velikodušni studenti predali novac, koji su skupili preko stranice JustGiving. Učestvovalo je 230 studenata, a svota bi trebalo da pokrije put i nedelju dana boravka na Jamajci simpatičnom čistaču i njegovoj supruzi, piše Daily Mail.

"On je oličenje sreće", stoji na stranici, a osim novca studenti su mu napisali i poruku: "Mnoge dane koje smo proveli ovde učinili ste nam lepšima i želimo da znate da vas volimo i cenimo."

Domarka (77) je oduvek krila jednu tajnu: Đaci i radnici u školi joj priredili šok iznenađenje! (VIDEO)

foto: Printscreen Facebook / Bristruths

Gordon na Univerzitetu Bristol radi kao čistač poslednjih 12 godina. U razgovoru za BBC Newsbeat rekao je da je u životu važno držati se dalje od negativnih uticaja: "Znam da se ovi studenti trude, uče. Ne želite negativne vibracije oko njih. Uvek lepo razgovaraju sa mnom i ja isto tako razgovaram s njima."

Ideju za skupljanje novca dobili su nakon što je na nezvaničnoj stranici univerziteta na Fejsbuku objavljeno: "G-gin Gordon je najveselija osoba koju sam upoznao. Ako treba da vam razvedri dan, ako vam treba razlog za smeh, razgovarajte s njim minut ili dva."

Trunuo u zatvoru 14 godina: Kada je izašao, osvetio se svima na neverovatan način! (FOTO)

Dan kasnije pokrenuta je akcija prikupljanja novca, ali Gordon o tome ništa nije znao, niti je studentima ikad spominjao da bi voleo da poseti porodicu na Jamajci.

Svake subote dostavljala picu u staru prikolicu: Nije verovala svojim očima kada je videla njenu unutrašnjost! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs