Prosto neophodno

Ako u životu imate ovo, nijedan cilj nije nedostižan!

Naoružajte se ovime sa svih strana, i uspeh je zagarantovan

Lifestyle
Autor:
Ako u životu imate ovo, nijedan cilj nije nedostižan!
Foto: Shutterstock

Kako stara izreka kaže, čovek nije ni Bog ni zver, da bi sam sebi bio dovoljan. Koliko god bili sposobni, obrazovani, uspešni, niko od nas ne može da bude sam. Jednostavno, nismo rođeni da budemo sami.

Šta je sreća, ako nemate sa kim da je podelite? Za ljubav, svađu, čak i mržnju, potrebno je bar dvoje. Za svaki uspeh potrebno je samopouzdanje, a najbolji recept da ga podignete na najviši nivo jeste podrška vama dragih ljudi.

Ponekad nam samo nedostaje da od nekoga čujemo "ti to možeš", da shvatimo da stvarno možemo sve.

Bilo da je u pitanju mama koja nas bodri da konačno prevaziđemo tešku lekciju u školi, prijateljica koja nas podržava da donesemo veliku životnu odluku ili bračni partner koji nas bodri da se osmelimo na hrabar poslovni potez, podrška nam je u nekim trenucima sve.

Svi ti sitni komplimenti, trenuci kada nam voljeni pokažu da veruju u nas, osmeh bake kojoj smo pomogli da pređe ulicu, deka kojem smo poneli tako tešku torbu... Bilo da podršku pružamo ili dobijamo, jedno je sigurno - ona garantuje osmeh, samopouzdanje, uspeh, a na kraju i neizmernu sreću koja je najveća onda kada se deli.

Kada dragi ljudi nisu tu, možemo da se poslužimo i drugim dostupnim izvorima podrške. Plazma je već 50 godina tu, uz nas je da nas oraspoloži kada nismo najbolje volje (kako to samo hrani uspeva!), da nas na brzinu zasiti i da energiju kada žurimo na važan sastanak, da doprinese prijatnoj atmosferi dok sa drugaricom veselo ćaskamo uz kafu...

Male stvari stvarno život znače, zato se naoružajte preko potrebnom podrškom sa svih strana, i uspeh je zagarantovan!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs