Astrologija otkriva

Godišnji horoskop za novac i posao: Jarčevi, popećete se lestvicu više!

Sredinom godine dajte sve od sebe i izaći ćete iz svake situacije kao pobednik

Lifestyle
Autor:
Godišnji horoskop za novac i posao: Jarčevi, popećete se lestvicu više!
Foto: Profimedia

KARIJERA

Imaćete mnoštvo prilika da se istaknete na poslovnom planu ove godine. Biće vam dato dovoljno slobode da istražite sve poslovne mogućnosti, a istovremeno ćete stalno dobijati pomoć kolega, ali i nadređenih. Možete očekivati i okolnosti koje će vas dovesti do ponekih smetnji, ali ostanite smireni, marljivo i uporno radite te budite skromni kako bi odnosi sa kolegama bili zadovoljavajući.

Sredina godine donosi sa sobom zastoje u karijeri, a za neke pripadnike znaka ona označava čak i prekid radnog odnosa. Dajte u ovom periodu sve od sebe i izaći ćete iz svake situacije kao pobednik. Ove će vam se godine takođe isplatiti timski rad. Kraj godine nosi mogućnost premeštaja i priliku za promenu smera, ali samo ako vi to želite da prihvatite. Vaša praktičnost i menadžerske veštine dovode do toga da se popnete lestvicu više u hijerarhiji.

FINANSIJE

Očekujte stabilnu i mirnu godinu kada je u pitanju novac. Izbegavajte impulsivno trošenje novca, malo pripazite na navike koje imate i stavite nešto novca sa strane za budućnost. Isplanirajte troškove i odredite prioritete za ovu godinu. Iako će vas privlačiti stvari koje služe samo da biste sebi njima ugodili, budite hrabri i klonite se ekstravagancije kako bi vam u budućnosti u životu bilo bolje.

Sredina godine doneće neki trošak u vezi sa voljenom osobom, ali to morate prihvatiti jer će kod takvih stvari biti nemoguće naći kompromis. Budite strogi prema sebi i udarite se po prstima svaki put kad uhvatite ruku na novčaniku u nameri da kupite nešto samo zato što je jeftino. Godina je povoljna za investicije u vezi sa zemljištima i nekretninama, a njen kraj zahtevaće novac za avanture, putovanja i rekreaciju. Tad to možete da priuštite.

Izbacite siromaštvo iz doma: 8 jednostavnih stvari koje svako može da uradi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs