Astrologija otkriva

Godišnji horoskop za novac i posao: Strelčevi, ovo je jedan od najboljih perioda u vašem životu!

Istaknite svoju kreativnost, a sa poslovnim se obavezama nosite sa lakoćom, ali i dostojanstveno

Lifestyle
Autor:
Godišnji horoskop za novac i posao: Strelčevi, ovo je jedan od najboljih perioda u vašem životu!
Foto: Profimedia

KARIJERA

Stvari izgledaju vrlo dobro. Ovo je jedan od najboljih perioda u vašem životu i možete sa stilom postići bitne stvari u profesionalnom okruženju. Istaknite svoju kreativnost, a sa poslovnim se obavezama nosite sa lakoćom, ali i dostojanstveno.

Dela govore više od reči zato dozvolite da ona govore za vas kad su u pitanju osobe od autoriteta i nadređeni. Uspeh ćete imati kroz čitavu godinu, ali nemojte dozvoliti da se usporite i previše opustite nakon pohvala i nagrada. Ovo je izvrsno vreme za gradnju mostova kada su u pitanju odnosi sa drugima zato ako imate kakve zidove podignute od ranije, potrudite se da ih srušite. Na putu do rasta i ličnog razvitka može vas omesti samo vlastita osetljivost. Pazite da se ne zanesete i ne padnete na lažna obećanja ove godine. Budite spremni da pružite pomoć onima kojima će ona biti potrebna na mestu gde radite.

FINANSIJE

Pripadnice znaka suočiće se ove godine za većim brojem neizbežnih troškova. Uprkos svim naporima da uštedite i kontrolišete koliko trošite, takvi će izdaci dolaziti iznenada i imaćete utisak da se stvaraju ni iz čega. U periodima manjka novca pokušajte naći svoj mir. Klonite se kupovine na više rata, pozajmica i drugih troškova koje možete svesno izbeći. Isplanirajte budžet i to onaj koji vam dozvoljava da se pokrijete, ali i da ostavite prostora za nepredviđene situacije.

Vreme je da se klonite pravno nejasnih situacija i budete predani sami sebi kad je u pitanju izbor navika trošenja. Na taj ćete način izbeći bilo kakve finansijske opasnosti kroz čitavu godinu. Svu snagu usmerite ka štednji i pokušajte ove godine poboljšati svoj finansijski standard.

Staro srpsko verovanje za privlačenje novca: Koliko zrna soli, toliko para u kući!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs