Astrologija upozorava

Godišnji horoskop za novac i posao: Škorpije, pazite se lažnih prijatelja i finansijskih prevara!

Držite se oprezno kad je u pitanju novac i klonite se impulsivnog trošenja

Lifestyle
Autor:
Godišnji horoskop za novac i posao: Škorpije, pazite se lažnih prijatelja i finansijskih prevara!
Foto: Shutterstock

KARIJERA

Ove godine daleko ćete dogurati kada je u pitanju poslovni život. Odlično je vreme da sve svoje ideje stavite na papir i započnete nove poslovne poduhvate koji možda na prvu deluju neuobičajeno. Usudite se da sanjate velike snove i nemojte dozvoliti da vas ljudi oko vas zavaraju. Razotkrijte svoje pravo ja i svoju predanost i kolegama i nadređenima jer ćete se na taj način s njima bolje povezati u senzibilnom smislu. Nemojte se žaliti ni na kom koraku, umesto toga iskoristite resurse, čak i kada će oni biti ograničeni, za to da se popnete nivo više na poslovnoj lestvici.

Pazite se lažnih prijatelja i finansijskih prevara. Ove ćete godine imati ogromnu količinu i vremena i resursa za dokazivanje sposobnosti i svoju moć. Oko druge polovine godine očekujte preispitivanje unutar sebe, a vezano za buduće poteze na poslovnom planu. Budite konzistentni, radite jednakim intenzitetom kroz čitavu godinu i kraj godine će vam doneti unapređenje i povišicu.

FINANSIJE

Od vas će se u ovoj godini tražiti da pripremite zalihe, stvorite finansijsku pozadinu i sigurnost u privatnom životu. Na samom početku godine sagledajte finansijsku situaciju i donesite nekoliko odluka kojih ćete se držati tokom cele godine. To će vam pomoći da idete uzvodno u periodima finansijske degradacije. Držite se oprezno kad je u pitanju novac i klonite se impulsivnog trošenja.

Neće biti puno nevolja što se finansija tiče, ali je savet da pokušate barem nešto uštedeti i da pokušate manje novca trošiti na porodicu i prijatelje. Računajte na to da će sredina godine verovatno od vas zahtevati odricanje od veće količine novca. Imajte na umu vlastite finansijske prioritete i držite se pravila koje ste sebi ranije nametnuli. Pred vama je zdrav i stabilan finansijski period ali samo ako uspostavite strog finansijski režim. Prva polovina godine dobra je za ulaganja.

Ako novac trošite na ovaj način, bićete srećniji: Dokazano!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs