Astrologija upozorava

Godišnji horoskop za novac i posao: Bikovi, trošićete više nego ikad!

Savet je da se suzdržite od ulaska u bilo kakav timski rad ili partnerske odnose

Lifestyle
Autor:
Godišnji horoskop za novac i posao: Bikovi, trošićete više nego ikad!
Foto: Shutterstock

BIK

KARIJERA

Ove će vam godine karijera biti na vrhuncu. Pokazaćete svoju prilagodljivost i svu svoju sposobnost. Budite stabilni po pitanju ambicija i ciljeva koje imate, držite ih se i vaša tvrdoglavost dovešće vas do onoga što želite. Imaćete pune ruke posla tokom čitave godine, zato pazite na preopterećenost poslom.

Savet je da se suzdržite od ulaska u bilo kakav timski rad ili partnerske odnose. Ako uložite svu moć u ono što radite, godina će se pokazati kao vrlo uspešna i kroz čitav ćete period polako uživati u rezultatima svog rada.

FINANSIJE

U 2018. godini trošićete više nego ikad i pritom sebi nećete moći pomoći. Imaćete stabilan izvor prihoda, ali se rashodi nikako neće uklapati u celokupnu finansijsku sliku. Nećete moći ništa da uštedite. S vremena na vreme će se pojaviti neizbežni troškovi koji će vas zateći nespremne i upropastiti sve što ste planirali. Osigurajte se na vreme i nemojte dozvoliti da vam spoljni pritisci diktiraju načine trošenja novca.

Sredina godine mnogima od vas nosi veći novčani iznos. To će biti odlično vreme za novi finansijski plan, ali i za to da se, uz relativno malo truda, rešite dugova i svih loših pozajmica. Povucite par mudrih poteza kako biste smanjili neželjene troškove. Neki pripadnici znaka godinu će završiti kupovinom nekretnine, imanja sa zemljištem ili luksuznog vozila.

Stvari koje privlače nesreću i siromaštvo u vaš dom: Nikada vam ne bi palo na pamet!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs