Drevna astrologija

Kineski horoskop za decembar otkriva: Imaćete priliku da se rešite stvari koje imaju negativan uticaj!

Svaki kineski horoskopski znak ima dobrih i loših osobina, i svaki znak (životinja) ima drugačiji karakter, a mi vam donosimo prognoze za poslednji mesec ove godine

Lifestyle
11:51h Autor:
Kineski horoskop za decembar otkriva: Imaćete priliku da se rešite stvari koje imaju negativan uticaj!
Foto: Shutterstock

Prema jednoj staroj legendi, Buda je pozvao sve životinje na veliku proslavu. Kako to obično biva, samo dvanaest životinja se odazvalo pozivu: pacov, bivo, tigar, zec, zmaj, zmija, konj, koza, majmun, petao, pas i svinja. Buda je zbog poštovanja odlučio da svaka od tih životinja dobije jednu godinu u kojoj će posebno biti poštovana. U kineskom horoskopu svakih 12 godina ciklus se ponavlja, dok svaki čovek pripada znaku koji je vladao u godini u kojoj je rođen. Svaki kineski horoskopski znak ima dobrih i loših osobina, i svaki znak (životinja) ima drugačiji karakter. Prema godini u kojoj ste rođeni, kroz život vas prati harizma, uspeh i sreća.

Koji ste znak u kineskom horoskopu proverite OVDE.

Pacov

Glavni motiv ovog decembra biće prihvatanje izvinjenja. Pacovi koji su u potrazi za partnerom mogu iskusiti brz i neočekivan odgovor jedne nove osobe. Profesionalno, praktičnost je ono što će najbolje funkcionisati u narednih 30 dana. Rasporedite svoju pažnju na najbolji način, što znači, prepoznajte i rasporedite svoje prioritete. Obratite naročitu pažnju na stvari sa dna liste. Ukoliko se one tu nalaze već neko vreme, možda je bolje da zaboravite na njih.

Bivo

Unesite više fleksibilnosti i prilagođavanja u vašu ljubavnu vezu ovog meseca. Ne bi trebalo da od sebe pravite nepomičnu stenu. Sličan pristup će biti od pomoći ukoliko ste u potrazi za ljubavi. Sa otvorenim umom, otvoriće vam se i nove mogućnosti. Nemojte dozvoliti da vas nešto ograniči i suzi vaš pogled na svet. Profesionalno, govor je najbolje oruđe koje ćete sa lakoćom koristiti narednih 30 dana. Ukoliko želite da ideje pretvorite u dela, morate komunicirati sa drugima.

Do sada nepoznati horoskop: 5 tajni koje niste znali o svakom znaku!

foto: Shutterstock

Tigar

Ovog decembra, vašu ljubavnu vezu karakterisaće prijatna i lagana atmosfera. Uživajte u društvu svog partnera. Možda ćete upoznati nekoga novog i zanimljivog, pod neobičnim okolnostima. Ovaj mesec će biti veseo i zanimljiv. Profesionalno, moraćete da obavljate više poslova odjednom da biste uspeli da izađete na kraj sa svim obavezama na vreme. Prvo završite najteže poslove. Imaćete priliku da se rešite mnogih stvari koje imaju negativan uticaj na vašu produktivnost. Vaše zalaganje i naporan rad će se sigurno isplatiti u narednih 30 dana.

Zec

Dobra komunikacija otvara vrata zaceljivanju rana u vašoj ljubavnoj vezi. Možda vam vaš partner neće odmah odati kako se oseća ukoliko ga ne podstaknete da se otvori. Zečevi koji su u potrazi za ljubavi ne bi trebalo da donose ishitrene odluke i da pokušavaju da pronađu prečice kada upoznaju nove osobe. Profesionalno, ukoliko niste završili stare projekte, nemojte započinjati nove u narednih 30 dana. Neke od stvari na kojima radite i koje još uvek niste završili ubrzo mogu uroditi plodom ukoliko im se posvetite, što će vam otvoriti nova vrata i olakšati buduće projekte.

Zmaj

Vašim najbližima je potrebno vaše ohrabrenje i podsticaj ovog meseca. Zmajevi moraju biti oprezni ukoliko im neko prerano izjavi da ih je "čekao čitavog života". Ovakav pristup je ishitren i mora se usporiti. Profesionalno, promovišite sebe u narednih 30 dana. Pokažite svima koliko ambicije i motivacije posedujete. Objasnite kolegama kako mogu da vam pomognu da bi vam uzvratili za vaše ustupke od ranije. Činili ste ustupke drugima, zar ne?

Veliki ljubavni horoskop za decembar 2017. upozorava: Kontrolišite ljubomoru!

foto: Shutterstock

Zmija

Decembar je odličan mesec za jačanje bliskih veza. Ljudi će biti komunikativniji, što unosi novu energiju u njihove odnose. Želite da čujete šta oni imaju da kažu. Zmije koje su u potrazi za ljubavi će možda upoznati nekoga, ali hemija će izostati. Postoji međusobna privlačnost - samo nije spontana. Profesionalno, dobro razmislite o svojim mogućnostima u narednih 30 dana. Ubrzo ćete uvideti koliko prilika samo čeka da ih iskoristite.

Konj

Ovog decembra, ulepšajte i olakšajte atmosferu tako što ćete ćaskati sa ljudima u udobnom i prijatnom ambijentu na koji ste navikli. Ukoliko ste u potrazi za partnerom, poslovna veza može biti izvor novih poznanstava. Međutim, nemojte zaboraviti da mešanje posla i ljubavi ponekada može značiti i kraj karijere. Profesionalno, pozabavite se nasumičnim i nepredvidivim stvarima koje vam slede u narednih 30 dana. Najbolje rešenje je najčešće prvo - intuitivno.

Koza

Ovog meseca, vaše kolege će biti izuzetno takmičarski raspoložene, dok će vaš odnos sa najbližima odisati harmonijom. Dobićete dosta podrške od prijatelja i porodice. Koze koje su u potrazi za ljubavi će imati priliku da sklope dugotrajno prijateljstvo koje će se vremenom razviti u nešto veće. Profesionalno, kao što je već spomenuto, više ćete biti takmičarski orijentisani, pa saradnja pada u drugi plan. Vaša kreativnost će vam poslužiti da ostanete ispred svoje konkurencije.

Tarot karte za decembar 2017: Jednom znaku predstoje problemi!

foto: Shutterstock

Majmun

Kako se godina bliži kraju, najbolji način da gledate u budućnost je da raskrstite sa prošlošću. Iskustvo koje ste stekli će zauvek ostati sa vama, što će biti od izuzetnog značaja ukoliko ste u potrazi za ljubavi. U ovom svetlu, koliko god neke prilike budu bile primamljive, uvek se osvrnite na vaše iskustvo i razmislite kako da ne ponovite greške iz prošlosti. Profesionalno, postavite svoje ciljeve visoko u narednih 30 dana.

Petao

Ovog meseca, imaćete manje vremena za svoju ljubavnu vezu nego obično, pa se potrudite da ga provedete što kvalitetnije. Ukoliko ste u potrazi za ljubavi, nemojte biti iznenađeni ako primetite dosta promena. Odnosi u vašim društvenim krugovima su se promenili. Nedavna neslaganja su narušila jedinstvo čitave grupe, pa se potrudite da se ne nađete u sred nekog novog konflikta. Profesionalno, potrudite se da više sarađujete nego da manipulišete. U narednih 30 dana, saradnja će smanjiti sve tenzije koje opterećuju vaš radni ambijent.

Horoskop nepogrešivo otkriva: Svi razlozi zbog kojih će vas neko ostaviti!

foto: Shutterstock

Pas

Vaše bliske veze će dobiti novu perspektivu ovog novembra. Vi i vaš partner se menjate i morate iskreno da porazgovarate o svemu što je vezano za vas kao par. Pse koji traže partnera ovog meseca privlačiće suprotnosti. Profesionalno, ono što vas muči je neuspešna komunikacija. Sva loša razumevanja moraju biti rešena u narednih 30 dana. Sada morate biti strateg i otkriti šta možete koristiti kako biste otklonili smetnje i pomogli drugima da poprave greške.

Svinja

Ovaj decembar biće ispunjen obavezama prema ljudima koji su vam bliski. Svi uživaju u društvu. Svinje koje su u potrazi za partnerom primetiće da se stvari poboljšavaju kada bolje upoznaju nekoga. Profesionalno, postoje dve stvari koje morate da upamtite ukoliko želite da napravite velike promene u narednih 30 dana. Prvo, morate sami rukovoditi njima i usmeravati ih. Drugo, morate da završite ono što ste započeli. Sada ćete to uraditi sa stilom. Nemojte se okretati od prilika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs