Vapiano

Osetite čari Mediterana u srcu Beograda

Uživajte u opuštajućoj atmosferi i ukusnoj hrani u samom centru srpske prestonice

Lifestyle
Autor:
Osetite čari Mediterana u srcu Beograda
Foto: Promo

Volite život, duh Mediterana, ukusnu hranu, čašu dobrog vina uz druženje sa prijateljima?

Onda ne sumnjamo da ćete se pronaći u posebnoj atmosferi novog VAPIANO restorana koji se danas otvara na novoj lokaciji, u Rajićeva šoping centru.

Prijatan i topao ambijent, osvežen dizajn enterijera, dašak klasike pomešan sa savremenim načinom življenja i ukusi sočne pice, hrskave salate, sveže paste od ručno pravljenih testenina deo su proverenog koncepta VAPIANO brenda.

Ako se šetate Kalemegdanskom tvrđavom i poželite da upotpunite svoj doživljaj prirode, ali ovog puta u duhu Mediterana, uz pogled na umirujuće drvo masline, svratite u opuštajući VAPIANO, jer je na samo nekoliko koraka od vas.

VAPIANO je mesto gde ćete moći da odmorite i dušu i telo, jer je sam koncept u znaku italijanske izreke:

"Chi va piano, va sano e va lontano", što znači "Onaj ko opušteno ide kroz život, živi zdravije i duže".

foto: Promo

Ovde se jela prave isključivo od svežih sastojaka na dnevnom nivou i to ispred vas, prema vašim željama.

Svi sastojci su zdravi plodovi prirode, dok su dresinzi "home made" i pripremaju se u restoranu isto kao i neodoljive poslastice - Vapiano dolci.

Prvi Vapiano "Hohe Bleichen" restoran otvoren je Hamburgu, u Nemačkoj, a danas postoji više od 190 restorana u 32 zemlje širom sveta. U našoj zemlji prvi Vapiano je otvoren 2009. godine, na drugom spratu Ušće šoping centra, a uskoro ćete imati priliku da nakon duge šetnje ili kupovine, odmorite i osetite sve čari mediteranske kuhinje i u novom restoranu i to u samom srcu Beograda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs