Neprocenjivo

Da vam umor ne pokvari letovanje: Rešenje broj 1 uvek treba da je pri ruci!

Završila sam sa poslom, otrčala kući i počela da se pakujem punom brzinom. Sutradan sam putovala na odmor u Grčku... Konačno!
Lifestyle
13:40h Autor:
Da vam umor ne pokvari letovanje: Rešenje broj 1 uvek treba da je pri ruci!
Foto: Promo

Ali zbog brojnih obaveza nisam stigla da se spakujem na tenane, kao što to inače radim...Kofer je pun, valjda sam sve ponela...

Stigla sam do autobusa... Smestila sam se i nakon prebrojavanja putnika i polaska, vodič nam je konačno poželeo srećan put! More! Cele godine sam čekala taj trenutak...

Ali put... To je bilo pravo mučenje... Sve se odužilo, ja sam se "izmrcvarila" tokom tih 15 sati. Teško zaspim u putu, pa sam skoro cele noći bila budna.

Foto: Promo
Foto: Promo

I kad smo konačno stigli, morali smo da čekamo na naš apartman. Mukama nikad kraja. Zar će ovako da mi prođe ceo odmor?!

Zato sam odmah znala šta ću da uradim čim dobijem ključeve! Ušla sam u sobu, uzela šolju i iz torbe izvadila neprocenjivo blago - Black'n'Easy kafu! Pomešala sam kesicu Black'n'Easy-a i vruću vodu! Prava turska kafa me je momentalno digla iz mrtvih!

Taj miris i neponovljivi ukus - toga nema nigde, ni u jednom kafiću u letovalištu! Već me je prvi gutljaj preporodio. E, onda je odmor zaista mogao da počne!

Foto: Promo
Foto: Promo

Znam da mi ništa ne bi vratilo energiju u tolikoj meri kao Black'n'Easy! Kao da sam se tek probudila posle cele noći čvrstog sna, spremna za nove morske avanture.

Zato sam ponela 10 kesica Black'n'Easy-a - za svako opuštajuće jutro po jedna šolja najukusnije turske kafe.

Verujte mi, takav početak svakog dana na moru mi je bio neophodan! Odmor mi je bio pun pogodak!

Pročitajte još: Suptilno zavođenje, kako samo žene znaju: Oborite ga s nogu jednim potezom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs