Uživancija uz kafu

Za sve one koji ne idu na more: 5 saveta za najbolji odmor ikada!

Naša lepa zemlja u ponudi ima toliko zanimljivog sadržaja od kojih vas deli kratka vožnja, malo volje i dobra organizacija
Lifestyle
15:48h Autor:
Za sve one koji ne idu na more: 5 saveta za najbolji odmor ikada!
Foto: Stil

Ukoliko ove godine niste uspeli da isplanirate godišnji odmor ili ste bili sprečeni utome, ne brinite. Iako po nekoliko puta dnevno pomislimo na peščane plaže, tirkizno more, hladnu limunadu i kaficu pored ležaljke, nećemo očajavati. Naša lepa zemlja u ponudi ima toliko zanimljivog sadržaja od kojih vas deli kratka vožnja, malo volje i dobra organizacija. Vikend iskoristite tako što ćete se stacionirati pored reke ili jezera, upiti pozitivnu energiju sunca i uživati u zanimljivom društvu ili uz dobru knjigu.

Otkrivamo naše predloge za vikend uživanje:

1. Sva kupališta u našoj zemlji su puna zanimljivih događanja, obiluju ukusnim poslasticama, sluša se popularna muzika i atmosfera je ponekad i bolja nego na moru. Ponesite kesicu vaše omiljene Black’n’Easy kafe i možete je napraviti u svakom trenutku, i uživati u mirisu i ukusu napitka.

Za pravljenje ovog vrućeg napitka ne treba puno vremena i muke, samo sadržaj kesice pomešajte sa vodom i uživajte! Ako je vaša omiljena turska kafa slatka, i taj problem je unapred rešen - ne morate da idete u potragu za šećerom ili da ga nosite od kuće, jer praktične Black’n’Easy kafice​ dolaze u kesicama sa i bez šećera!

Foto: Stil
Foto: Stil

2. Iznenadite voljenu osobu, spakujte vaše omiljene zalogaje i poslastice, i uputite seu obližnji park ili šumu. Prostrite ćebe na travu i uživajte nekoliko sati u mirisima i zvucima prirode.

3. Šetajte ulicama svog grada, posetite bioskop na otvorenom, pogledajte gostujuću predstavu ili koncert. Kultura kao takva ide ruku pod ruku sa vrućom kafom. Sami ili sa porodicom, prijateljem, kućnim ljubimcem, sigurni smo da ćete ulice i ćoškove drugačije doživeti.

4. Vožnja brodićem po reci je još jedan način da drugačije doživite mesto u kome živite ili koje ste posetili.

5. U svom domu, takođe možete napraviti neke male izmene - posaditi lepo cveće, aako imate terasu ili dvorište, napravite sa par detalja letnju atmosferu. Nekoliko romantičnih sijalica i šarenih jastuka, sezonsko voće u tacni i miris crne Black’n’Easy kafe.

Priuštite sebi to "malo" zadovoljstvo rituala zvanog "pijuckanje kafe" svakoga dana.

Black’n’Easy kafa je idealan saputnik i “trik” koji nosite u torbici. Zadovoljstvo crne kafe je samo na nekoliko poteza od vas.

Pročitajte još: Horoskop razotkriva tri najveće uživalice u kafi: Ni na plažu bez omiljenog napitka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs