Deca najviše ispaštaju

Šta će nam poštenje kad imamo zadnjice, usne i manijake: Tragično tačan opis posrnule Srbije!

Pamet se k’o uvek povukla u mišje rupe, da bi glupost kolo vodila
Lifestyle
21:10h Autor:
Šta će nam poštenje kad imamo zadnjice, usne i manijake: Tragično tačan opis posrnule Srbije!
Foto: Ilustracija / Profimedia

"Upali smo u začarani krug i vrtimo se u njemu ko onaj lik iz crtanog što nije mogao da nađe izlaz. Na kraju odustao, podigao kraj puta mali kiosk i počeo sa prodajom vrućih viršli, jednako zalutalima. Sa senfom ili bez", piše Luftika.rs.

"Milica Dabović sa masnicom na vratu i Milica Dabović, par dana kasnije, u crnom utegnutom kupaćem ovde je glavna vest. Njen bivši Šime gostuje u vrlo gledanoj emisiji, u udarnom terminu, priča opušteno o svemu. Čekamo da se i on skine i ponosno okači fotku na Instagram. Jer ako nisi na Instagramu tebe nema. Ne postojiš.

Već nedeljima zauzimaju prostor u medijima k’o da su pronašli lek za rak ili otkrili kako da živiš u Srbiji, a da se ne sje*eš bar dva puta nedeljno. Ili kako da na primer guraš dalje, a imaš kredit u švajcarcima koji te steže ko omča oko vrata, oči ti već nabubrile od pritiska.

Pamet se k’o uvek povukla u mišje rupe, da bi glupost kolo vodila. I ništa to nije novo, gluposti je vazda bilo, samo nije bilo društvenih mreža i ovoliko medija koji bi nam je svakodnevno otkrivali.

Čovek može da je izbegne, ali ako recimo ode da živi u šumu sa medvedima i izgubi signal. U suprotnom teško.Sa svih strana, kud god glavu da okreneš, naslovnice sa Cecom, decom, Darom, Alekom, Vukom, mukom, nasilnicima, ubicama, polomio, odlomio, bacio, ukrao, prodao, pokrao. I tako u krug. Sa psovkama ili bez.

Svet u kom žene neće decu, a budale napreduju: Ogorčena izjava glumca hit na internetu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs