Neverovatno

Tretirane kao zadnji ološ zbog gazdine ekipe: Devojke doživele sramno poniženje u centru Beograda

Stigle su nam devedesete?
Lifestyle
11:06h Autor:
Tretirane kao zadnji ološ zbog gazdine ekipe: Devojke doživele sramno poniženje u centru Beograda
Foto: Thinkstock

Opšte je poznato da u Beogradu možete da birate gde ćete da izađete. Srpska prestonica i u zimskom i letnjem periodu nudi toliko raznovrsan izbor klubova da nije ni čudo što smo se pročuli kao grad koji ne spava i u kome je provod jedan od najboljih u ovom delu Evrope.

Elektronska, pop komercijala, osamdesete, dance house, devedesete, jazz, obrade YU hitova, rok, drum and bass, hip hop, rnb, indi. Tokom noći možete da promenite nekoliko mesta i da zadovoljite svoj ukus koji nije samo rezervisan za jednu vrstu muzike. Ulasci su mahom do 12 besplatni, posle ponoći do 200 dinara.

Ali, ono što Beograd sve više ima je to deljenje na mesta za određenu grupu ljudi i mesta za "sirotane", koji ne nameravaju da popiju više od nekoliko piva ili čaša vina.

I to je ok, tačnije nije ok, ali ako od starta zauzmete taj stav kao klub i jasno do znanja stavite svima da je sto toliko, rezervacija toliko, pa ko voli nek izvoli, stvarno nema ljutnje.

Ali nije u redu da zavlačite ljude i dovodite ih, a onda ih premeštate. To se desilo jednoj devojačkoj ekipi ove subote!

Ima platu 30.000, i može sebi sve da priušti: Beograđanka otkriva kako!

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Naime, nedavno je iznad popularnih prestoničkih klubova u Karađorđevoj otvoren novi klub. U potkrovlju neko se dosetio da prilično oronuo prostor dekoriše po ugledu na stanove iz sedamdesetih, sve sa niskim sofama i foteljama, gramofonom, knjigama, tepisima i radio predajnicima. Specijalan detalj - tapiserije i raskošni lusteri u neoklasičnom stilu.

To je bar privuklo ekipu od 6 devojaka koje su odlučile nakon probne kafe na tom mestu da "overe" i vikend. Dva dana ranije, u četvrtak, devojke su okrenule broj za rezervaciju na koji im se javio sanjivi ženski glas, koji ih je obavestio da mesto ne prima rezervacije i da slobodno dođu između 9 i 10, i naći će mesto. Ok, super!

Dogovorije pao da se ide u 9, a prva koja dođe da zauzme mesto.

Prva koja je došla naišla je na prazno mesto u kom su svi separei bili slobodni, ali pazite ovo - već rezervisani! Molim, rezervisano? Šta bi od onog nema rezervacije, zapitale su se devojke kad su se skupile?!

"Pa da znaš kako, mi ne radimo rezervacije, ali u međuvremenu gazdi se javio ovaj, onaj."

Kad im je rečeno da mogu da sednu (jer bolje od svih uzeti bar neku paru) i da će ovi koji su rezervisali doći malo kasnije, devojke su sele, miseći da imaju bar nekih sat, dva do dolaska te ekipe. Ali, od kada su sele, dizali su ih 4 puta i premeštali. I to sve zbog gazdinih "ekipa" koje će da popiju bure žestine!!!

Sasvim obična Beograđanka u Holivudu: Kako se za dva dana zaradi mesečna srpska plata! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Kada su tražile da dođe menadžer ili gazda, rečeno im je da oni nisu tu, ali da će im preneti komentare i da oni nisu krivi, jer prosto imaju račun koji moraju da isporuče i da kad god im dođe neka ekipa koja će da popije nekoliko flaša, drugi se pomeraju.

Pošto su bile besne, konobar je hteo da ih smesti u separe koji se u međuvremenu oslobodio, uz komentar: "Znaš kako, ja mogu sad ovde da vas smestim, ali ako mi dođe neka gazdina ekipa ili stranci koji hoće da potroše prilično, ja ću morati da vas pomerim."

Nakon što su devojke rekla da im ne pada na pamet da sednu, pa da ih po peti put dižu zbog nekih džibera i da im samo nije jasno zašto je devojka rekla da nema rezervacije, a očito postoje, (samo za "gazdinu" ekipu), dečko je rekao da nije do njega, to su hostese - one mahom govore tako, a onda ovde premeštaju ljude jer neke osobe imaju prioritet.

Šta god! Recite odmah tako ljudima. Separe je deset hiljada, hoćeš - nećeš, ili nema rezervacije, ali ako dođe ekipa sa dubljim džepom, selimo vas. Pa ko voli, nek izvoli. Samo nemojte da se sramotite, jer ovo je dno dna!

Veče ipak nije sasvim propalo. Obližnji klub ih je primio i bez rezervacije. Bio je dovoljan samo jedan osmeh da im hostesa dodeli najbolji sto.

Mašala, Srbijo, al' si bogata! Beograđanka odbrusila: Zašto ne podržavam gej paradu!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs