Iz astro ugla

Neverovatno jaka, ambiciozna i spremna na sve zbog porodice: Ona je žena u znaku Jarca!

Žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav god problem da je zadesi, uspeće da ostane sabrana i mirna
Lifestyle
10:28h Autor:
Neverovatno jaka, ambiciozna i spremna na sve zbog porodice: Ona je žena u znaku Jarca!
Foto: Profimedia

Alfa "ženka", ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, preduzetna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe – sve je to žena Jarac.

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima, već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je sebi zacrtala nije lako.

Neverovatno jaka, žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav god problem da je zadesi, uspeće da ostane sabrana i mirna, pa će odmah krenuti da traži rešenje. Može da se čini hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može da bude previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

Horoskop zdravlja za 2017: Strelca čeka umor cele godine, Bik da se čuva opakih bolesti!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Seks i veze

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj s neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoj već će, uvek svesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u svoje ruke i pobrinuće se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega može da se čini kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biće mu oslonac i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona, pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti.

Strastvena je ljubavnica voljna da eksperimentiše u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti da zadovolji njene emocionalne potrebe.

Muža ne drže u kući deca, već ženina mudrost: Koga čeka razvod, kome je brak pun pogodak!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Prijateljstvo

S obzirom da je prirodni vođa, žena Jarac često je "glavna" i među svojim prijateljima. Voli da ima svoju privrženu grupu u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kada shvatite kako grupa funkcioniše prihvatiće vas kao sebi ravnopravnog.

Prema prijateljima se ponaša gotovo majčinski pa nju uvek možete da pitate za savet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju decu, sklona je da pravi planove za svoje prijatelje za koje oni uopšte ne znaju. Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Isto kao i porodici, vrlo je odana svojim prijateljima i uvek im daje do znanja da na nju mogu da se oslone i pouzdaju. Mnogi njeni prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, Škorpiji ili Ribi.

Godišnji horoskop za 2017: Na početku med i mleko, na kraju svakom po zasluzi!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Izgled

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen celokupan izgled je vrlo dopadljiv, a prvo što svi na njoj primete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakteriše duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena i čist i blistav ten.

Telo joj je proporcionalne građe i čvrsto, pa se žena Jarac može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta, tamnijih boja i nijansi. Osim izražajnim jagodicama, osvaja i svojim prekrasnim osmehom za koji stalno dobija komplimente. Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvek izgleda sveže i mlađe nego što ima godina.

Ako često ne znate šta da obučete, astrologija ima rešenje! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Stil

Status i imidž su važni ženi Jarcu zbog čega iz kuće nikad neće izaći nemarno odevena. Stilom oblačenja ističe svoju individualnost, a njene odevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linija. Strogo poslovno odelo ili kostim stoje joj kao saliveni. U slobodno vreme voli da bude u manje formalnoj odeći, ali nikad je nećete videti u nečem previše ležernom. Ženi Jarcu je praktičnost iznad svega i njene misli usredsređene su na važnije stvari od mode, ali ako joj moda može pomoći na njenom putu prema cilju, onda će se njome i poslužiti. Ali ono u čemu istinski uživa su modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan i kičast. Klasičan ručni sat, jednostavan lančić ili biserna ogrlica su njen izbor.

Izrada svojih kozmetičkih i proizvoda za negu kože omiljeni joj je hobi jer je istovremeno praktičan i opuštajući. Kad je reč o mejkapu, odlično joj stoji smoki ajz kombinaciji s bledim usnama, dakle stil 1960-ih.

Živa vatra ili led ledeni: Horoskop i sat rođenja otkrivaju kakvi ste u krevetu!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Stil kupovine

Nikad ne kupuje nerazumno i van svojih mogućnosti, već onda kad to zaista može da se priušti. Ona zna koliko njen teško zarađeni novac vridi i ne troši ga besmisleno, već kupuje precizno. Voli da proučava kataloge kao i da beleži koje prodavnice drže garderobu koja se njoj sviđa. Radije će dati više novca za kaput koji će nositi nekoliko godina, nego svake sezone da kupuje novi jeftiniji.

Stilska ikona

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton oličenje je elegancije i klasične lepote žene Jarca. Za svoje odevne kombinacije uvek prilagođene prilici Kejt redovno dobija pohvale, a njen stil odevanja jedan je od najkopiranijih u svetu. Dodatne simpatije osvojila je time što se u istoj odeći pojavljuje i po nekoliko puta (u čemu je vidljiva njena praktična priroda) zbog čega je iz milja zovu kraljicom reciklaže.

Žene Jarci vole starinske, tradicionalne materijale poput čipke, a da im i savršeno stoje Kejt je pokazala svojom venčanicom ukrašenom čipkom.

Stilska ikona rođena u ovom znaku je i Kejt Mos koja često nosi crno, simbol moći, autoriteta i zaštite zbog čega je savršen izbor za žene Jarce. Glumice Sijena Miler i Džanuari Džouns i supermodel Helena Kristensen takođe su Jarčevi koje se ističu svojim stilom i lepotom.

7 stvari koje mudra žena nikada ne traži od muškarca!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs