Životni preokret

Živela od socijale, rodila 14-oro dece, pa snimila porniće: Evo gde je danas oktomama! (FOTO, VIDEO)

Danas kaže da joj slava nije donela ništa dobro, pa je tokom intervjua u emisiji "Good Morning America" priznala da se kaje zbog svega što je činila
Lifestyle
19:34h Autor:
Živela od socijale, rodila 14-oro dece, pa snimila porniće: Evo gde je danas oktomama! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Nađa Sulejman, javnosti poznatija kao oktomama, majka je 14-oro dece. Osmoro njih je rodila nakon što je 2009. bila na veštačkoj oplodnji.

Taj njen potez odjeknuo je u medijima jer je i do tada živela od socijalne pomoći pa nikome nije bilo jasno zašto se odlučila na taj korak. Kako bi prehranila decu, novac je pokušalada zaradi golišavim fotografijama, a snimila je i porno snimak.

Snimila pornić da bi kupila sinu poklone za Božić: Radikalni potez samohrane majke (20)! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Danas kaže da joj slava nije donela ništa dobro, pa je tokom intervjua u emisiji "Good Morning America" priznala da se kaje zbog svega što je činila. A da mora da promeni životni stil shvatila je nakon što je njena 10-godišnja ćerka jednog dana obula štikle i kostim striptizete.

"Tog dana sam shvatila da ću radije biti beskućnica nego dopustiti da se moja deca osećaju manje vrednima", prisetila se Nađa.

Danas kaže da je sve spomenuto radila samo kako joj deca ne bi bila gladna.

Svaki dan je prolazio pored beskućnice: Šokirao se kada je saznao istinu o njoj! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"To nisam bila ja i žao mi je. Žao mi je ako sam ikoga povredila. Ali kad pogledam unazad, ne žalim što sam rodila svoju decu. Oni su razlog zbog kojeg živim", zaključila je oktomama.

Zbog teških životnih perioda kroz koja je prolazila postala je zavisna od tableta, pa je morala na odvikavanje. Ali i to je danas iza nje. Sada radi kao porodična savetnica pola radnog vremena, a ostatak dana provodi sa svojom decom.

Sa 2 godine je pušio 40 cigareta dnevno: Evo kako izgleda posle 6 godina! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs