Milioner

Drogirao se, dotakao dno: Jedan napitak mu promenio život preko noći! (FOTO)

Zahvaljujući ovom napitku, Khalil je odbacio drogu i poroke i postao veoma bogat čovek
Lifestyle
11:22h
Drogirao se, dotakao dno: Jedan napitak mu promenio život preko noći! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/khalilrafati

Khalil Rafati bio je bez krova nad glavom, ovisan o heroinu i povlačio se po ulicama zloglasne četvrti Skid Row u Los Anđelesu.

Imao je manje od 50 kilograma i bio prekriven čirevima, a danas je milioner. Rafati je vlasnik SunLife Organicsa, lanca kafića u kojima se prodaju prirodni sokovi. Započeo je u Malibuu, a sada ima čak šest poslovnica širom Los Anđelesa.

Za samo pet godina uspeo je da stvori poslovno carstvo sa smutijima i zdravim sokovima za koje kaže da su mu spasili život. U njegove kafiće sada dolaze zvezde poput Entonija Kiedsa iz Red Hot Čili Pepersa, a ljudi redovno čekaju u dugim redovima kako bi popili neki od prirodnih napitaka.

Rafati je u Los Anđeles stigao iz Ohija gde je odrastao. Detinjstvo mu je bilo obeleženo seksualnim zlostavljanjem, a kada je stigao u LA činilo se kao da mu je život krenuo u boljem smeru.

Upustio se u posao sa sportskim automobilima, a klijenti su mu bili brojne holivudske face, piše New York Times. Ali, sa strane je prodavao i marihuanu, a uskoro i ekstazi i ketamin. A onda je jednu noć probao heroin.

Zeleni sok čuvenog doktora Oza: Eliksir za preporod svakog organa! (RECEPT)

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on Sep 8, 2016 at 4:00pm PDT

Brzo je postao ovisnik, a 2001. godine skoro je i umro kada se namerno predozirao heroinom na jednoj zabavi u Malibuu. Spasili su ga lekari, ali je on iste godine ponovno bio u životnoj opasnosti kada su naoružani napadači pucali u vrata toaleta u kojem je bio, ubrzigavajući heroin u vene.

Do 2003. godine završio je i u zatvoru te je doživeo, kako kaže, "dno svog života". Odlučio je da promeniti svoj život i posvetio se zdravlju i tome da ostane "čist".

Prijatelj mu je preporučio zdrave sokove, smutije i "superfood", odnosno namirnice vrhunskih nutritivnih vrednosti.

"Rezultati su bili neverovatni i veoma brzi", rekao je za Sober Recovery.

Počeo je sam da pravi smutije za pacijente i zaposlene kuće za bivše ovisnike koju je otvorio 2007. godine u Malibuu. Tamo je stvorio i napitak Wolverine, koji je kasnije postao zaštitno lice SunLife Organicsa, a koji se sastojao od urmi i banana.

Neophodan lek za kožu: Koktel koji podmlađuje i zateže lice! (RECEPT)

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on May 2, 2016 at 4:08pm PDT

"Stvoren je da bi ojačao pacijente i obnovio im energiju i snagu", otkrio je. Nije dugo trebalo da se pročuje glas o njegovim izvanrednim smutijima, a mnogi su počeli dolaziti u kuću za bivše ovisnike samo kako bi mogli da probaju njegove napitke.

Tada je shvatio da mora pokrenuti posao. Iskoristio je ušteđevinu od 50.000 dolara koju je uspeo da sačuva, a dobio je i finansijsku pomoć jednog profesionalnog kockara. Sada vodi uspešan posao s misijom da "voli, leči i inspiriše" druge. Upravo zato zapošljava ljude kojima treba ista pomoć kakva je i njemu bila potrebna pre 13 godina.

Salo odlazi i ne vraća se, rezultati već za 3 dana: Sok za kojim je poludeo Holivud! (RECEPT)

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on Jul 3, 2016 at 10:54am PDT

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on Jun 20, 2016 at 3:07pm PDT

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on Jun 18, 2016 at 1:17pm PDT

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on May 29, 2016 at 5:08pm PDT

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on May 26, 2016 at 8:25am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs