Tuga

Slika koja je rasplakala svet: Deka (89) gura frižider, razlog će vam slomiti srce! (VIDEO)

Starac je jedva hodao, ali je ipak gurao kolica u kojima prodaje sladoled
Lifestyle
23:12h Autor:
Slika koja je rasplakala svet: Deka (89) gura frižider, razlog će vam slomiti srce! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Brullane

Džoel Serventes je slučajno u šetnji Čikagom ugledao starca koji jedva hoda, ali ipak gura kolica u kojima prodaje sladoled. Džoel je, dirnut ovim prizorom, odlučio da podeli priču o ovom dedi sa svojim prijateljima na društvenoj mreži i pokuša da mu pomogne. Ubrzo se priča raširila i stegla srce američkih građana.

Fidensio Sančez (89) i njegova supruga nakon gubitka ćerke, morali su ponovo da počnu da rade kako bi preživeli, pa su zajedno odlučili da prodaju sladoled. Međutim, žena mu se ubrzo razbolela, pa je vremešni deka morao sam da nastavi sa poslom.

Živeo je 67 godina u srećnom braku: Evo šta deka udovac (99) sve savetuje!

"Slomilo mi se srce kad sam video tog čoveka koji još uvek radi u tim godinama umesto da uživa u penziji", napisao je Džoel kad je sa prijateljem pokrenuo kampanju na platformi "GoFundMe" i pozvao ljude da mu pomognu i skupe 3.000 dolara za Fidensija i njegovu ženu.

Broj ljudi koji je pritekao u pomoć ovom vremešnom paru bio je mnogo veći od očekivanog. Za samo pet dana sakupljeno je više od 250.000 dolara. Kampanja još uvek traje i do sad su prikupili neverovatnih 330.000 dolara.

Tera suze na oči: Već 56 godina ovaj deka radi neverovatne stvari za svoju suprugu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs