Prirodne

5 zakona lepote prave Francuskinje: Niko je neće naterati da ode u solarijum i izbeli zube!

Prave Francuskinje vode računa da im nokti, koža i kosa budu čiste i blistave, a sve ostalo je čist šarm
Lifestyle
10:06h Autor:
5 zakona lepote prave Francuskinje: Niko je neće naterati da ode u solarijum i izbeli zube!
Foto: Profimedia

Šarmantne, opuštene i uvek tako šik, zgodne Francuskinje stilska su inspiracija brojnim ženama. Čak i kada nisu prirodne lepotice, zrače nečim posebnim i privlačnim, a njihov modni stil je bez mane.

Ako i vi želite da isprobate nekoliko francuskih trikova za dobar izgled, sledite ova pravila francuskih dama:

1. Nemojte ništa da uskraćujete sebi

Francuskinje uživaju u lepim stvarima koje život pruža i upravo se tako nose sa stresom i poteškoćama, što se odražava na njihov izgled. Rado će popiti čašu vina, pojesti sir i fini hleb, ali neće preterivati.

2. Budite iskreni prema sebi

Francuskinje itekako dobro znaju što im stoji i toga se pridržavaju. Zašto isprobavati moderni kroj pantalona zbog kojeg će vam noge izgledati ogromno, kada već imate proverene modele u kojima izgledate super?

Tri džokera u rukavu najvećih zavodnica: Ovako to rade Francuskinje!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

3. Verne su klasici i poštuju pravilo "manje je više"

Dobar mantilić, lepe pantalone, suknja koja odlično stoji, mala crna haljina, prugasta majica...neke stvari uvek izgledaju fantastično na ženi i nikada ne izlaze iz mode.

4. Opuštene su i smeju se

Jednom kad prestanete da brinete o tome šta drugi misle o vama, vaš će život postati čaroban. Francuskinje dobro znaju ko su i šta žele, i ne dozvoljavaju da ih drugi osuđuju, već sebi dopuštaju da budu opuštene u svojoj koži.

5. Cene prirodnu lepotu

Kao što dobro poznaju svoje telo, Francuskinje dobro poznaju i svoje lice i kosu. Ne prže se u solarijumu, ne izbeljuju zube do nemogućih nijansi i ne nose ogromne umetne trepavice.

Negovana koža, kosa i nokti na prvom su mestu, a kad je ulepšavanje u pitanju, malo crvenog ruža ili maskara na očima dovoljni su da ne prikriju pravu lepotu ženskog lica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs