Vladavina Škorpije

Večeras zamislite želju: Mlad mesec će vam je ispuniti, evo zašto!

Držite se stare poslovice - pazi šta želiš da ti se želja ne bi ostvarila
Lifestyle
16:32h Autor:
Večeras zamislite želju: Mlad mesec će vam je ispuniti, evo zašto!
Foto: Shutterstock

Škorpija znači vlažno i plodno, strastveno. Ako postoji žudnja vašeg života, nešto što strastveno želite, ovom mladom Mesecu jasno izrecite svoju želju i budite spremni da je kroz bolno, ali neizbežno "rađanje" donesete na svetlost dana.

U sredu 11. novembra zaželite želju i držite se stare poslovice "Pazi šta želiš da ti se želja ne bi ostvarila"… Oprezno s ovim strastvenim žudnjama i ne zaboravite sveto trojstvo Škorpije, predanost, odlučnost i prodornost. To je alat kojim se postiže uspeh. Usmerite se u ostvarenje!

Kineski horoskop za novembar: Koga čekaju stvari koje će pamtiti zauvek?

Ne pristaje period Škorpije svakome, pa oni koji vole lakše puteve neka zaplešu s Venerom u Vagi. Njoj je lako, lepršavo, rasplesano i nasmejano - prirodno stanje. Čvrsta je svojim ulaskom u sedište, sa Saturnom u sekstilu, ima razloga za optimizam, rekao bi Saturn.

Pričuvajte se pasivne agresije, dame moje, čemu je Vaga u svoj svojoj finoći i te kako sklona. Samo to miroljubivo manifestuje. Njene metode su opšte prihvatljive i postupne. Diplomatija.

Venera nekome donosi i sudbinski susret sve dok je blizu severnog Mesečevog čvora koji tek što nije izašao iz Vage. Saturn je planeta koja ima obeležja karme, sudbine. Pa ko zna… ali potrudite se da budete društveni i da izlazite ako želite da iskoristite ovaj aspekt, za svaki slučaj. Ili je sudba sudba, pa makar bili skriveni u ormaru?

Godina rođenja otkriva: Kako dobre i loše planete utiču na vaš život!

Krajem nedelje i Mars ulazi u Vagu, kojem je ovo pad, za razliku od Venere, pa će biti flertovanja i sklonosti neveri. Oprez s muškim zavodnicima nije na odmet. Sve ćete biti voljene, ali ne jedine. Ne može čovek da se odluči. A nije mu za zameriti. Pa je od trenutka njegovog ulaska u Vagu još više na snazi, ali s vedre strane, druženja konačno počinju - umetnost, pozorišta, druženja na javnim mestima. Puno površnih, ali korisnih poznanstava.

Merkur je i dalje u znaku Škorpije i sve dok se ovde nalazi nema površnosti, brbljivosti, verbalne suvišnosti. Ako vas neko "oplete", znači da ste ili preterali ili ste mu "stali na žulj".

Napraviće vam pakao od života: Koji horoskopski znak je najgori za vezu?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs