ODRASLA JE U POŽAREVCU, A UDALA SE U INDIJI: Zgodnom bogatašu rodila je sina, a vaspitavaju ga tradicionalno

Manekenka iz Požarevca koja se udala u Indiji, danas živi bajku.

Lifestyle
ODRASLA JE U POŽAREVCU, A UDALA SE U INDIJI: Zgodnom bogatašu rodila je sina, a vaspitavaju ga tradicionalno
Foto: Printscreen Instagram/ natasastankovic__

Mnoge Srpkinje našle su sreću u Indiji, gde ih je odvela ljubav. Jedna od njih je naša manekenka iz Požarevca, Nataša Stanković. Manekenka se pre nekoliko godina udala u Indiji, gde je osnovala porodicu i izgradila veoma uspešnu karijeru.

Lepa brineta udala se za indijskog igrača kriketa Hardika Pandju čije prezime je glumica pridodala svom, a sa kojim je osnovala porodicu. Par je 2020. godine dobio sina Agastja, te često na društvene mreže dele porodične fotografije.

Nataša je u početku radila kao model, da bi 2013. godine dobila ulogu u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha", te na taj način sebi otvorila mnoga vrata u Indiji. Dobijala je razne poslovne ponude, a bila je učesnica njihovog rijalitija "Bigg Boss", zatim u šouu, čiji je koncept isti našem šouu "Ples sa pozntima".

-Kada sam stigla u Indiju, ja nisam znala čak ni engleski. Kada sam stigla, radila sam i rukama i nogama. Srećom, imala sam dobre cimerke koje su uvek bile pored mene. Tada nisam imala iskustva, a danas je već druga priča. Trebalo mi je 4, 5 meseci da ja uopšte uđem u konverzaciju sa ljudima, a hindi je došao još kasnije - ispričala je jednom prilikom za TV Prva.

Tamošnji tabloidi veoma su zainteresovani za Natašu, te je neretko možemo videti i na naslovnim stranama tamošnjih magazina. Inače, ranije se zabavljala i sa njihovi glumcem Alijem Gonijem, te ju je javnost još bolje upoznala.

Nataša Stanković
foto: Printscreen Instagram/ natasastankovic__

Nataša se trudi da Srbiju posećuje kad god ima vremena, a takođe ističe da nastoji da sina nauči srpskoj kulturi i tradiciji.

- Bili smo u Srbiji dva meseca prošle godine, bilo nam je prelepo, sin je uživao, baš mu je prijao boravak u našoj zemlji - rekla je Nataša jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs