"SAČUVAJ ME BOŽE OD PRIJATELJA, OD NEPRIJATELJA ĆU SE SAM ČUVATI" Usmrtili devojčicu pa sa celom Srbijom tragali za njom

Srpska javnost nije isključivala mogućnost da je devojčica za kojom se tragalo ubijena, a nažalost, crne misli su se obistinile.

Lifestyle
"SAČUVAJ ME BOŽE OD PRIJATELJA, OD NEPRIJATELJA ĆU SE SAM ČUVATI" Usmrtili devojčicu pa sa celom Srbijom tragali za njom
Foto: Shutterstock

Nestanak male devojčie (2), iz okoline Bora podigao je celu Srbiju i region na noge. Međutim, potraga je, nažalost dobila tužan epilog, a desilo se ono čega smo se svi najviše plašili. Minstarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, saopštilo je da je dete mrtvo. Potraga za telom devojčice i dalje je u toku, a prema zvaničnim informacijama, nalazi se na deponiji.

Budući da nestanak sa ovakvim epilogom nije jedini, postavlja se pitanje "Šta nam se to desilo i gde je nestala empatija?".

Kako je moguće da su dva muškarca bez trunke savesti usmrtili jedno nevino dete? O čemu su u tim trenucima razmišljali kako je moguće da jedan čovek može da bude toliko hladnokrvan?

Banjsko Polje
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Dok je policija "češljala" teren, u međuvremenu su se pojavile informacije da je mala devojčica navodno viđena u Beču, sa dve žene rumunskog porekla. Snimak na kojem se nalazi devojčica koja izuzetno podseća na devojčicu za kojom je Srbija intenzivno tragala, dodatno je uznemirio javnost i ulio nadu da je devojčica živa i da će živa i zdrava biti vraćena roditeljima.

Javnost je bila usmerena na snimak i na mogućnost da je dete možda oteto i da je živo, ne sluteći da su ljudi koji su tragali za devojčicom, ujedno i njene ubice.

Banjsko Polje
foto: Kurir/ Nemanja Nikolić

Dok je deo javnosti mislio da je za detetov nestanak odgovoran neko njemu dalek, neko sa strane, bilo je i onih koji su bili uvereni da zlo vreba iz komšiluka.

Ovog puta, čuvena poslovica "Sačuvaj me Bože od prijatelja, a od neprijatelja već ću se sam nekako sačuvati.", ispostavila se i te kako tačnom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs