O OVOM ROMSKOM VESELJU PRIČA CEO BALKAN! Jana u ruci drži nečiju GODIŠNJU platu, beba ima ROLEKS cuculu, 1 detalj ŠOKIRA

Romsko veselje u Hamburgu koje ostavlja bez teksta okupilo je veliki broj ljudi, a zvezda večeri bila je Jana!

Lifestyle
16:36h Autor:
O OVOM ROMSKOM VESELJU PRIČA CEO BALKAN! Jana u ruci drži nečiju GODIŠNJU platu, beba ima ROLEKS cuculu, 1 detalj ŠOKIRA
Foto: Printscreen TikTok / bozic.uros

Porodica Beganović je u Hamburgu napravila veselje za pamćenje, o njemu pišu svi mediji iz regiona! Naime, domaćin Zoran slavio je prvi rođendan najmlađeg sina i krštenje, na svakom koraku bio je neopisiv luksuz. Iako je veoma mlad, poseduje ogromno bogatstvo, a gosti su na proslavu pristizali iz svih krajeva sveta.

Zoran Beganović, Romsko veselje
foto: Printscreen TikTok / bozic.uros

Zoran je oženjen i u braku je dobio dva sina i ćerkicu, a svojoj porodici je omogućio život iz snova. Njihov dom u Nemčakoj opremljen je najskupljim nameštajem, mada se mogu čuti komentari da je na granici kiča. Najupečatljivi su Šanel lusteri, a u celoj vili preovlađuju krem i zlatni tonovi.

Međutim, Zoran se pohvalio i kolekcijom "Rolex" satova. Još veći šok je usledio kada je otkrio da njegov najmlađi nalsednik nosi cuclu ove skupocene marke. Ne krije da ima i ogromnu količinu zlata, a kada je u pitanju glamurozan život - ne štedi.

1 / 5 Foto: Printscreen TikTok / bozic.uros

Kada je počelo veselje, u sali više nisu ni mogli da se prebroje gosti. O svakom detalju se vodilo računa, a zvezda večeri je bila pevačica Jana, koja je zvanično postala, prema komentarima na društvenim mrežama, kraljica bakšiša na romskim veseljima. Pratili su je najbolji muzičari, a niko od prisutnih nije štedeo, novčanice od 50, 100 i 200 eura letele su na sve strane.

Zoran Beganović, Romsko veselje
foto: Printscreen TikTok / bozic.uros

Kumovi su ispoštovali sve stare običaje, te su se pojavili sa pečenjem, tortom, zlatom i brojnim drugim poklonima.

I slavljenik je darovan, takođe, velikom svotom novca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs