SKANDAL U KVIZU "Ko želi da bude milioner?": Učesnik pozvao svoju ženu kao pomoć prijatelja, a JAVIO MU SE MUŠKARAC

Kada učestvujete u kvizu, koncentracije nikad dosta, ali ono što je omelo ovog takmičara je neverovatno

Lifestyle
SKANDAL U KVIZU "Ko želi da bude milioner?": Učesnik pozvao svoju ženu kao pomoć prijatelja, a JAVIO MU SE MUŠKARAC
Foto: Printscreen Youtube

Epizoda kviza "Ko želi da bude milioner?" ostavila je gledaoce kraj malih ekrana u neverici. Naime kada je takmičar pozvao svoju ženu u želji da iskoristi "pomoć prijatelja", međutim na drugom kraju linije začuo je muški glas.

Voditelj britanske verzije ovog kviza Džeremi Klarkson iskoristio priliku da se našali ovom neočeivanom preokretu, fanovi emisije spekulišu o pravoj prirodi incidenta.

Učesnik JP Hogan, nastavnik nauke, našao se pred posebno izazovnim pitanjem tokom svog pojavljivanja u popularnoj TV emisiji. Njegov zadatak je bio da identifikuje koji dan predstavlja vikend u Nemačkoj, ostavljajući Hogana na trenutak zbunjenim, uprkos svim njegovim naporima. Sa 16.000 funti u igri, odlučio je da koristi svoj „pozovi prijatelja“ spas i obratio se svojoj ženi Elizabet za pomoć.

Međutim, ono što je usledilo bilo je sve samo ne uobičajeno. Umesto da čuje glas svoje žene na drugom kraju linije, Hogan se šokirao neočekivanim prisustvm muškog govornika. Domaćin Džeremi Klarkson nije gubio vreme i iskoristio trenutak, zadirkivajući Hogana zbog misterioznog preokreta. Dok su publika i takmičar sa nestrpljenjem očekivali razjašnjenje, situacija se iznenađujuće okrenula kada je Elizabet konačno odgovorila, nevino otkrivši da je u to vreme bila u društvu nekog drugog.

Društveni mediji su puni komentara nakon epizode, dok su gledaoci razmišljali o identitetu muškog glasa i okolnostima oko poziva. Dok su se jedni zabavljali idejom o navodnoj aferi, drugi su zalazili dublje, predlažući nevinija objašnjenja za neočekivani prekid. Jedna preovlađujuća teorija sugeriše da je muški glas možda automatizovana poruka pošto je Elizabet nagovestila prisustvo osoblja emisije koje nadgleda njen poziv da spreči varanje.

Uprkos trenutnoj smetnji, JP Hogan je uspeo da zadrži prisebnost i na kraju je otišao iz emisije sa impresivnih 64.000 funti.

Iako je fijasko „pozovi prijatelja“ možda doneo neočekivani obrt njegovom putovanju, on samo naglašava nepredvidljivost i uzbuđenje koji su učinili da "Ko želi da bude milioner?" bude omiljena produkcija u svetu televizijskih igara.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs