ZAVUKLA JE 5 KRVAVIH NOŽEVA ISPOD SEDIŠTA, A SESTRU SU MI PROVUKLI KROZ MRTVAČKI VENAC: Šok detalji sa estrade

Vendi je jednom prilikom otkrila da je jedna naša pevačica mužu bacila crnu magiju.

Lifestyle
ZAVUKLA JE 5 KRVAVIH NOŽEVA ISPOD SEDIŠTA, A SESTRU SU MI PROVUKLI KROZ MRTVAČKI VENAC: Šok detalji sa estrade
Foto: Shutterstock

Priče o crnoj magiji uglavnom se vezuju za prošlost i seoske sredine, ali su danas proročice, vračevi, ljubavni magovi modernizovali posao i preselili se na internet.

Pevačica Vesna Vukelić Vendi, otkrila je jednom prilikom da su se magijski rituali dešavali i na našoj estradi, te objasbnila na koji način je jedna pevasčica drugoj preotela muža.

Vendi je ispričala da je pevačica zavukla pet krvavih noževa ispod sedišta, a na taj način odradila je ritual estradna umetnica otela koleginici muža hamornikaša.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Kurir TV

- Pre više od dvadeset godina veoma poznata pevačica putovala je u društvu koleginice i jednog muzičara na svadbu. Odjednom je počela da pada kiša i, kada su stali, pevačica je izašla iz auta, neko vreme je nije bilo, a zatim se vratila. Pošto je mislila da oboje spavaju, ispod sedišta je zavukla pet krvavih noževa. Posle su se i venčali - priča Vukelićeva..

Sa veštičarenjem se Vendi upoznala i kao petogodišnja devojčica.

- Žena koja se bavila veštičarenjem živela je na mom spratu i kada sam ja imala pet godina uspela je da uđe u moju kuću. Sestru su mi privukli kroz mrtvački venac napravljen od mrtvozornih stvari, a namera im je bila da se nikada ne uda. Ona sticajem okolnosti nije krštena, međutim sve se promenilo kada sam otišla na poklonjenje moštima Svete Petke u Japi - objasnila je Vukelićeva.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs