OVAKO IZGLEDA DAN DOBRO UDATE SRPKINJE: Sve pršti od LUKSUZA, a kad vide koje obaveze ima u toku dana - svi ZANEME

Mnogi se pitaju kako izgleda dan dobro udate Srpkinje, a jedna mama dala je odgovor na TikToku.

Lifestyle
OVAKO IZGLEDA DAN DOBRO UDATE SRPKINJE: Sve pršti od LUKSUZA, a kad vide koje obaveze ima u toku dana - svi ZANEME
Foto: Prntscreen TikTok/ all_about_sk

Jedna mama je na TikToku objavila kako izgleda dan dobro udate Srpkinje i koje sve obaveze ima. Na snimku se vidi da sve pršti od luksuza, a ona je skrenula pažnju i na to koliko je važno da sebi udovoljavamo.

Ova devojka je pokazala kako ona to čini i sebi ulepšava dane i razbija monotoniju svakodnevice. Pogotovo one koja u sebi ne sadrži odlazak na posao, zarađivanje novca ili brigu o domaćinstvu.

Kupanje u luksuzu

"Prvo sam popila detoks i uradila svoj skinker, a zatim sam otišla na doručak. Naravno da doručak ne spremam sama, već mi ga spremaju u restoranu. Onda sma otišla da uradim trening jer bez treninga ne mogu da živim. Zatim su došli dekorateri i sredili moju kuću u novogodišnjem stilu", započela je priču o svojim dnevnim aktivnostima, a sve je snimila pre Nove godine.

To joj je bilo malo dosadno, pa je odlučila da se dotera i ode u šoping da počasti sebe novim čizmama.

"Prava sitnica, samo 600 evra. Bila sam baš srećna. Usput sam kupila i parfemčić, a muž mi je doneo dijamante. Iznenadio me je. To je moj novogpodišnji poklon jer sam savršena žena", navela je.

Posle dobre kupovine počastila se kafom, a onda otišla do frizerke da se isfenira jer je muž poželeo da je izvede na večeru.

"Večerala sam pastu od tartufa", pohvalila se.

"Ne verujte svemu što vidite"

Onda je usledio neočekivan preokret.

"Ovo, naravno, ništa nije tačno. Treba da se 'poklonim' gomili sudova. Čeka me i sarma koju treba da zavijem, tako da ne verujte svemu što vidite na društvenim mrežama", otkrila je ova duhovita tiktokerka na kraju i nasmejala sve pratioce, koji su joj u komentarima 'skinuli kapu' za verodostojnost, neverovatan humor i odličnu glumu, pa su joj napisali da su 'taman bili spremni da kritikuju, kad se desio kraj koji ih je nasmejao do suza'.

(Stil/ Blic Žena)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs