"PLATIO MI JE 15.000 DOLARA DA IMAM SE*S SA PRINCOM": Virdžinija je bila maloletna i radila je kao se*sualna robinja

Nova saznanja vezana za princa Endrua i njegove aktivnosti sa Virdžinijom koja je u to vreme bila maloletna, bacaju novu senku na kraljevsku porodicu

Lifestyle
Autor:
"PLATIO MI JE 15.000 DOLARA DA IMAM SE*S SA PRINCOM": Virdžinija je bila maloletna i radila je kao se*sualna robinja
Foto: Profimedia

Virdžinija Đufre tvrdi da joj je Džefi Epistejn platio 15.000 dolara kako bi imala seks sa Endrujom kada je imala samo 17 godina.

Sada 40- godišnja žena je pod zakletvom svedočila o svom odnosu sa princom Endrujom i Džefrijem Epistejnom.

"Primila sam 15.000 dolara, ne znam koliko je to u funtama," rekla je Virdžinija, dok je vojvoda od Jorka negirao sve što je ona rekla, ali je 2022. godine postigao nagodbu za tužbu za seksualni napad, isplativši joj tada 12 miliona funti.

Žislen Maksvel, Džefri Epstajn
foto: Profimedia

Nova priznanja i dokumenti dovode u još nepovoljniji položaj posrnulog princa Endruja, dok mnogi kažu da ga Čarls neće izbaciti iz kuće jer je "krv gušća od vode".

Virdžinija sada tvrdi da je bila seksualno zlostavljanja od strane drugog misterioznog člana kraljevske porodice, kao i princa Endrua.

Pod zakletvom je govorila kako je neindentifikovani princ govorio "stranim jezikom ali se dobro služio engleskim".

Princ Endrju
foto: AP / Michel Euler

Virdžinija je tvrdila da je bila seksualna maloletna robinja koja je radila za Džefrija Epštajna, koju je on podvodio moćnicima.

Navnodno je Epštajn imao vilu u Njujorku koja je sadržala "tamnicu" ukrašenu ogromnim fotografijama Virdžinije i drugih devojaka u kompromitujućim pozama. Još jedna njegova vila poznata i kao "kuća greha" nalazila se na Floridi, a u njoj je bilo preko 50 fotografija nagih devojaka koje je Džefri nudio svojim moćnicima.

Žislen Maksvel, Džefri Epstajn
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs