ODUZELI SU JOJ STAN, ZATOČILI JE, PA MUČILI DO SMRTI: Sve se saznalo kad su komšije primetile da iz ormara izlaze CRVI

Šakira Spenser, koja je nosila konfekcijski broj 44, na kraju je bila kost i koža. Polijevali su je kipućom vodom i palili je

Lifestyle
23:19h Autor:
ODUZELI SU JOJ STAN, ZATOČILI JE, PA MUČILI DO SMRTI: Sve se saznalo kad su komšije primetile da iz ormara izlaze CRVI
Šakira Spenser, Foto: preentscreen/Facebook

Šakiru Spenser (35) pronašla je policija mrtvu u njenom stanu, nakon što je komšija 25. septembra 2022. primetio crve koji puze ispod njenih ulaznih vrata.

Za njeno ubistvo i nezakonito pokopavanje osumnjičeni su Ašana Stadholm (38), njen ljubavnik Šon Pendlburi (26) i Liza Ričardson (44). Sva trojica i dalje negiraju zločin, iako su mučili, izgladnjivali i pretukli žrtvu do smrti pre nego što su je ostavili da doslovno trune.

Prema izveštaju Dejli Mejl-a, preminula je bila opečena kipućom vodom, a zatim zapaljena aerosolom. Šakira, koja je nosila konfekcijski broj 44, na kraju je postala doslovno kost i koža, kako je navedeno na sudu.

Tokom nekoliko meseci, Spencerova je bila izolovana, prostituisana i opljačkana - izjavila je tužiteljka.

Dok je bila zatočena i tretirana kao robinja, osumnjičeni su je hranili samo vrećicama kečapa. Preuzeli su njen stan, kao i finansije, a zlostavljanje koje su joj nanosili čak su i snimali. Na kraju su je pretukli do smrti i zaključali je u ormar.

Liza Ričardson je na sudu izjavila da poznaje Ašanu Stadholm 20 godina, iako je ranije govorila o njoj kao "prijateljici i članici porodice", sada je promenila priču tvrdeći da se zapravo - plašila.

"Htela je da me kontroliše... I znala je da se bojim - rekla je, dodajući da je "volela ići iz svog malog stana i uživati u vrtu i obližnjim poljima".

Na pitanje zašto je Šakira mučena, Liza Ričardson je samo kratko odgovorila: "Ne znam zašto se to dogodilo".

"To su bili neoprostivi postupci koji su me zgrozili, zato sam i izašla iz kuhinje... Videla sam da ju je Ašana polio vodom, ali ne znam da li je ta voda bila prokuvana", izjavila je Liza na sudu i demantovala tvrdnje da je tada bila pod uticajem droga.

Takođe se moglo čuti da je Šon Pendlburi bacio kipuću vodu na Šakiru i napao je koristeći aerosol i upaljač kao plamenik.

Suđenje se nastavlja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs