GADAFIJEV SIN ŽIVI KAO PLEJBOJ: Dok je otac ljude terao u smrt, sin se bahanalisao, gutao drogu i za noć menjao 6 žena

Moamer Gadafi je važio za jednog od najvećih diktatora u istoriji, a njegov sin je poznat po drugim apetitima

Lifestyle
14:07h Autor:
GADAFIJEV SIN ŽIVI KAO PLEJBOJ: Dok je otac ljude terao u smrt, sin se bahanalisao, gutao drogu i za noć menjao 6 žena
Sadi Gadafi, Foto: Shutterstock

Sadi Gadafi, je sin pokojnog libijskog diktatora Moamera Gadafija koji je svrgnut i ubijen u ustanku 2011.

Sadi Gadafi je bio kapiten libijske nacionalne fudbalske reprezentacije (mesto koje mu je otac Moamer Gadafi osigurao) i komandant libijskih specijalnih snaga - bio je poznat po mnogo čemu. Ali, osim zlodela, bio je poznat po svom bahatom životu.

Njegove žurke su bile vredne milione dolara, prepune droge i seksa. Navodno je platio grupi Pusiket Dols više od 700.000 dolara da nastupe na jednoj od svojih rođendanskih proslava kako bi impresionirao svoju devojku. Ali reperi 50 Cent i di džej "Whoo Kid" su imali posebno mesto u njegovom domu.

Sadi Gadafi
foto: preentscreen/Youtube

"Obično su organizovali mnogo privatnih zabava," seća se "Whoo Kid", reper i di džej koji je više puta nastupao nastupao u njihovom domu.

"Mislim da smo održali skoro četiri ili pet zabava za njih."

Sadi je bio čudan tip. "Veoma je teško opisati", kaže Whoo Kid.

"Nije bio naročito druželjubiv, ali bio je veoma poštovan."

I prema načinu na koji ga opisuje Whoo Kid, gotovo deluje kao da je Sadi želeo da bude deo njihovog reperskog tima i njihove grupe.

Whoo Kid se seća susreta sa Sadijem jednom prilikom u Italiji pre nastupa sa 50 Centom. Sadi je nervozno prišao 50 Centu i rekao mu da mu se jako sviđa njegova odeća - toliko da je hteo da mu plati više od 300.000 dolara za nju.

"Čoveče, reper 50 Cent se tada skinuo do gole kože i dao je odeću Gadafijevom sinu. Mislim da mu je platio oko 350.000 dolara za tu odevnu kombinaciju, i nosio ju je sledeći put kada smo ga videli."

Ali najčudniji susret Whoo Kida sa Sadijem dogodio se na zabavi na Torontskom filmskom festivalu. Nakon što je prihvatio poziv, Whoo Kid se našao u VIP sekciji koja je pripadala Sadiju. Whoo Kid je na zabavu poveo Juliju Paćino, kćerku Ala Paćina.

Kada se on pojavio u Vip loži, Sadi nije bio baš srećan što vidi ženu u njegovoj VIP sekciji.

"Znate, oni jednostavno nemaju poštovanja prema ženama na taj način. Pa je njegovo obezbeđenje uhvatilo nju i rekao, 'Izvedite je odavde!' Podigli su je kao bebu i odneli dalje."

Kada se vratio Whoo Kid, primetio je da je ćerka Al Paćina nestala. Sadi mu je rekao da se pobrinuo za tu "zalutalu" ženu koja je provodila vreme sa muškarcima.

Sadi Gadafi
foto: preentscreen/Youtube

Reper je bio zadovoljan što se Julija Paćino nije zatekla u nekoj libijskoj prostoriji za ispitivanje, Whoo Kid je bio spreman da ode odatle te večeri - ali Sadi je imao druge planove.

Pre nego što je otišao, Sadi je pozvao Whoo Kida na privatnu afterparti zabavu u njegovom hotelskom apartmanu. Whoo Kid mu je rekao da će doći iako nije nameravao da se zapravo pojavi. Zatim se povukao u svoju hotelsku sobu sa 50 Centom, i baš kada se pripremao za spavanje, neko je pokucao na vrata. Otvorio ih je.

Ispred njega je stajao tim žena koje su izgledale kao libijske manekenke. Ali ove manekenke bile su obučene u vojnu odeću. I nosile su oružje.

"Rekle su, 'Došle smo da vas pozovemo na Gadafijevu privatnu zabavu.' Bio sam u šoku. Kako ste vi znale da sam ovde?" Nisu mu dale odgovor. Samo su mu rekle da ponese muziku.

Deset minuta kasnije, Whoo Kid sedi na srednjem sedištu Mercedesa, stisnut između Saadijevog ličnog tima manekenki.

"Uđem u auto, i sve su bile kao, manekenke. Jedini drugi muškarac u kolima bio je nemi vozač."

Moamer Gadafi
foto: Profimedia

Nakon kratkog putovanja, Whoo Kid stiže u Gadafijev stan.

"Stignem tamo, i vidim gomilu kokaina. Nikad u životu nisam video toliko kokaina."

Sadi je iz sobe izašao sa šest žena, sve ih je smenio u krevetu.

Zaobišavajući lavinu droge, navigirajući kroz reku žena, pronašao je CD plejer i ubacio svoj miksetu. "Uzmem, kao, pesme Keti Peri i Britni Spirs", seća se Whoo Kid. Pažljiv prema svojoj publici - čak i u dnevnoj sobi diktatora pod dejstvom kokaina - Whoo Kid je želeo da se dame zabave.

I sve je išlo dobro dok Sadi nije izletio iz svoje sobe.

Izašao je u bade mantilu i počeo da viče 'Ko je pustio ovu glupu muziku?' Ostali su pomislili da će sve da ih poubija. Kada je Whoo Kid rekao da je on pustio, bilo mu je oprošteno.

Sadi je iskazivao ljubav prema Whoo Kidu sa svih strana, očajnički pokušavajući da ga nagovori da proba njegov kokain.

"Morao sam doslovno da se pretvaram da uzimam kokain samo da bi me pustio na miru."

Na kraju je Sadi otišao da "uzme kroz nos još praška." Sada je Whoo Kid konačno bio sam, zbližavajući se s jednom od mnogih prisutnih žena. Sadi mu je ponudio svoju sobu ako mu treba privatnost, ali to mu se nije činilo ispravnim. "Nisam želeo da počnem da je*em u spavaćoj sobi. On je bio drogiran od kokaina, a nisam hteo da uđe i počne da se nasilno ponaša prema devojci ili nešto slično."

Boreći se između uma i muškosti, Whoo Kid je improvizovao. Uzeo je partnerku za ruku i potajno su se provukli u Sadijev ormar. Kaže da su se tada njih dvoje prepustili intimi.

"Imao je najveći ormar na planeti i pod je bio pretrpan cipelama, od početka do kraja", prisećao se Whoo Kid.

Razmišljajući šta da radi, Whoo Kid je uradio prvu stvar koja mu je pala na pamet. Sagnuo se ka podu.

"Nisam znao gde da svr*im, pa sam svr*io u jednu njegovu cipelu." Devojka se smejala, a ja sam rekao, 'Hajde da se samo sklonimo odavde.'

Whoo Kid ne zna šta se desilo s tom cipelom ili sa Al-Sadijem Gadafijem.

"Čak ni danas, nikad nisam istraživao da li je još živ. Mislim, kruže glasine da su sve pobili, ali on se dugo skrivao po Evropi."

Kada je Libija pala, a njegov otac ubijen na ulicama, Sadi je pobegao u Niger u potrazi za azilom. Posle tri godine bekstva, u martu 2014, izručen je nazad u Libiju, gde i danas čeka smrtnu kaznu. Fotografije su se pojavile ubrzo nakon što je bio uhapšen, prikazujući Sadija u plavoj zatvorskoj uniformi obrijane glave. 2021. se pojavila vest da su Libijske vlasti oslobodile Sadija Gadafija, sina bivšeg lidera Libije Muamera Gadafija, nakon što je sedam godina proveo u zatvoru u Tripoliju po izručenju iz Nigera, saopštio je imenovani premijer Libije Abdul Hamid Muhamed Dbeiba.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs