STJUARDESA OTKRIVA TRIKOVE ZA KUPOVINU JEFTINIH AVIO KARATA: Kojim danima i kako je najlakše do dobre i povoljne ponude

Kupovina avio karata može biti veoma iscrpljujuća - ne samo finansijski. Ipak, uz prave savete izbeći ćete stres, a vaš novčanik će vam biti veoma zahvalan.

Lifestyle
Autor:
STJUARDESA OTKRIVA TRIKOVE ZA KUPOVINU JEFTINIH AVIO KARATA: Kojim danima i kako je najlakše do dobre i povoljne ponude
Kako kupiti jeftine avionske karte ?, Foto: printscreen/tiktok/notcierra_mistt

Jedna stjuardesa je na društvenim mrežama rešila da podeli svoje savete kada je reč o kupovini povoljnijih avionskih karata. Obzirom da sigurno svi jedva čekamo slobodne dane i najčešće ih koristimo za putovanja evo kako da prođete što jeftinije ukoliko putujete avionom.

Kupovina avionskih karata često pričinjava muku, prvenstveno zbog svih stvari koje se moraju uzeti u obzir, sedišta, prtljazi, presedanja...Ali ova stjuardesa zna neke genijalne trikove kako da vas sve to izađe što povoljnije.

Članica kabinskog osoblja, Cierra Mist kaže: "Čula sam da su vam nedostajali trikovi, saveti i tajne vaše stjuardese pa evo ovo je onda video za vas. Ukoliko želite jeftine avionske karte tražite letove utorkom, sredom i četvrtkom jer su tada definitivno najjeftinije".

Takođe preporučuje korišćnje VPN-a ili anonimnog prozora u vašem pretraživaču kako biste izbegli da veb-sajtovi za rezervacije pronađu vašu lokaciju i još više povećaju cenu.

Dodala je: 'I ne samo to, nego toplo preporučujem da koristite VPN kako ne bi znali u kojoj zemlji tražite letove, jer obično zavisno i od zemlje oni podižu cene karata '.

Još jedan lukav trik je da rezervišere svoja mesta u donjem delu aviona. Međutim, neki upozoravaju da je taj deo obično blizu toaleta i neprijatnih mirisa pa da bez obzira na povoljnost treba izbeći takve karte, prenosi Večernji.hr

Cierra dodaje: 'Još jedna stvar koju avio kompanije ne žele da znate je da većina letova koje imamo radi premeštanja ljudi zbog težine i ravnoteže. Dakle, ako želite da letite prvom klasom i ne želite to da platite, toplo predlažem da odaberete sedišta u poslednjem redu jer ako moramo premeštati ljude zbog težine i ravnoteže, to je mesto gde će stjuardesa otići'.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs