ŽENA ZATEKLA MUŽA NA GOMILI SA 10 MUŠKIH KOMŠIJA: "Prvobitno sam mislila da ima aferu sa suprugom najboljeg prijatelja"

Ispovest koja je je izazvala potpuno zaprepašćenje korisnika društvenih mreža jer zvuči krajnje neverovatno.

Lifestyle
Autor:
ŽENA ZATEKLA MUŽA NA GOMILI SA 10 MUŠKIH KOMŠIJA: "Prvobitno sam mislila da ima aferu sa suprugom najboljeg prijatelja"
Žena zatekla muža na gomili sa komšijama., Foto: printscreen/tiktok/ l.afamily2

Ispovest žene koja ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli da će uhvatiti supruga u ovakvoj prevari. Video klip je vrlo brzo postao viralan na društvenoj mreži Tik Tok a ona je detaljno opisala kako je saznala da je suprug vara.

Slutila je da je neveran ali je mislila da je vara sa suprugom njegovog najboljeg prijatelja, međutim, ništa nije onako kao što izgleda...

"Moj suprug svakog vikenda ide u lov sa najboljim prijateljem, ali kući uvek dođe praznih ruku", ovim rečima je započela žena priču o prevari.

Sumnjala je da se nešto događa kada nije tu ali nije bila sigurna šta tačno. Kako bi bila potvrdila svoje sumnje, prvo je sakrila luk i strele koje njen muž nosi kada ide u lov. Mislila je da će ih tražiti, ali kad se vratio iz "lova" nije ih pomenuo, prenosi Žena.rs

"Sad sam već bila sigurna da se nešto događa. Odlučila sam da sledeći put kada ode u lov da ću ostaviti decu kod majke i pratiću ga da vidim šta se događa", kaže ona.

Naime, podesila je uređaj za praćenje "airtag" u njegovom automobilu kako bi mogla na telefonu da prati gde se vozilo nalazi. Kako se ispostavilo, njen suprug je bio na potpuno drugačijoj lokaciji od one koju joj je rekao.

"Saznala sam da mesto na koje je otišao je motel. Pre nego što poludim ili uradim nešto zbog čega ću posle da zažalim, odlučila sam da mirno nastavim da ga pratim. Došla sam do motela i prva stvar koju sam videla je automobil žene njegovog najboljeg druga. Pomišljala sam na najgore jer ta žena je prelepa. Najlepša žena koju sam videla. U tom trenutku mi je neko stavio ruku na rame, okrenula sam se i iza mene je stajala ona. U tom trenutku sam pomislila - kakav bezobrazluk, spava sa mojim mužem još mi prilazi s leđa. Verbalno sam je napala - zašto si sa mojim mužem u motelu? Posle prepirke, rekla mi je da je ona dala svom mužu automobil jer se njegov pokvario i da on nikada neće da ide nigde bez njega. Tad smo shvatile da nijedna ni druga ne znamo šta se događa", dodaje ona.

Posle kraćeg razmišljanja odlučile su da odu do recepcije da provere da li su njihovi muževi uopšte u motelu. "Recepcionar je prvobitno odbijao da nam kaže gde su i ona mu je dala 100 dolara pa je odmah rekao. Kad smo došle do sobe zaustavila me je jer se čula muzika i smejanje. Bilo je jasno da je u sobi više od dvoje ljudi", nastavlja priču.

Nisu želele da kucaju na vrata jer su bila sigurne da šta god da se događa da će muževi pokušati da sakriju ili isprave. Njihov plan je bio da dobiju ključeve od sobe i da uđu bez najave.

"Recepcionar opet nije hteo da sarađuje, otele smo ključ, popele se i otvorile vrata. Od šoka nisam mogla da verujem šta vidim. Ne želim da vas traumiram detaljima, ali zamislite muškarce, svi iz našeg komšiluka, svi goli, svi rade stvari koje ne želim da ponovim. Kad su nas videli izbezumili su se. Moj sad već bivši muž je najveći homofob koga sam poznavala, zato sam bila toliko šokirana. Ucenile smo ih da moramo da dobijemo posle razvoda sve što tražimo ako ne žele da svi saznaju šta rade. Složili su se samo da ćutimo. Razvod je prošao glatko. Dve godine posle toga mi smo ćutale, ali jedna žena iz te grupe muškaraca je angažovala privatnog detektiva i sve je otkriveno. U svakom slučaju mi smo dobile šta smo tražile i volim što je tako", završava priču žena koja je postala internet senzacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs