"MOJA MAJKA PREŽIVELA JE BRUTALNU OTMICU I SILOVANJE": Dianu je otmičar ZAPALIO, a evo kako se izvukla iz PLAMENA SMRTI

Žena koja je preživela brutalnu otmicu, silovanje i požar, oporavila se nakon brojnih operacija.

Lifestyle
Autor:
"MOJA MAJKA PREŽIVELA JE BRUTALNU OTMICU I SILOVANJE": Dianu je otmičar ZAPALIO, a evo kako se izvukla iz PLAMENA SMRTI
Foto: Printscreen Youtube/ ABC 7 Chicago

Pre sedam godina, Diana Pranske preživela je kidnapovanje, premlaćivanje, seksualno zlostavljanje i zapaljenje. U septembru 2015, tužioci su rekli da je Klej provalio u kuću Pranske u Lensingu i napao je dok se vraćala sa namirnicama. Klej je bacio 53-godišnju majku u gepek njenog automobila, odvezao je u Indijanu i koristio njenu bankovnu karticu da ukrade sa njenog računa pre nego što ju je ugušio, silovao i potom zapalio.

Nesrećna žena ostala je nepokretna i morala je ponovo da nauči da priča. Kad je saznala da će njen napadač ostatak života provesti u zatvoru, pomovo je počela da živi.

Diana Pranske
foto: Printscreen Youtube/ ABC 7 Chicago

"Veoma sam dobro. Konačno je gotovo. Mogu da nastavim sa svojim životom", rekla je ona. "Otpustila sam svoju mržnju i sav svoj bes i mogu da idem napred odavde. "

Njena ćerka takođe je iznela bolnu ispovest, u kojoj je otkrila detalje borbe za život njene majke.

"Moja majka, Diana Pranske, preživela je brutalnu otmicu, silovanje i davljenje. Zatim je zapaljena i ostavljena da umre. Nakon što se probudila i trčala da spase sebe, devet meseci operacija, teškog boravka na intenzivnoj od opekotina, uključujući brojne procedure presađivanja kože, iskustva bliske smrti i iscrpljujuću rehabilitaciju, vratila se kući i čini sve što može da živi udobnim životom posle oduzevši joj većinu fizičkih mogućnosti. Njeni dani nisu laki, od oslabljenog vida i pokretljivosti do učvršćenog imunološkog sistema. Srećom, pored sebe ima svog posvećenog životnog partnera Džona koji joj pomaže da prebrodi svaki dan. Iako moja mama više nije u stanju da radi i briga o njoj je intenzivan posao sa punim radnim vremenom, sva donirana sredstva idu direktno da joj pomognu da živi najudobnijim mogućim životom.", napisala je njena ćerka.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs