Zanimljivo

UTORAK JE DAN ZA DIJETU, SREDOM BUDITE OPREZNI Evo koje značenje ima svaki dan u nedelji i kada ne treba donositi odluke

Četvrtkom smo skloni rasipništvu, ali je tada intuicija najbolja, dok nedelju treba iskoristiti za sakupljanje energije

Lifestyle
Autor:
UTORAK JE DAN ZA DIJETU, SREDOM BUDITE OPREZNI Evo koje značenje ima svaki dan u nedelji i kada ne treba donositi odluke
Šta znači svaki dan u nedelji, Foto: Shutterstock

Svaka sedmica predstavlja ciklus u kom se oslikava ritam prirode. U astrologiji se za svaki dan u nedelji vezuje po jedna planeta, što, kako kažu astrolozi, poprilično utiče na kvalitet našeg života.

Ponedeljak - dan Meseca

Prvi dan u nedelji idealan je za plodnost i začeće. Ponedeljkom ste zbog Meseca emotivniji nego inače, pa se odluke donose na osnovu osećanja, a ne razuma.

Utorak - dan Marsa

Utorak je dan pun energije i dobar je za trgovinu. Drugog dana u nedelji smo aktivni i puni elana, a seksualna energija je na vrhuncu. Takođe, ovaj dan je pogodan za početak dijete.

Sreda - dan Merkura

Sredom u prvi plan izbijaju komunikacija, razgovor i kreativnost. Ali budite oprezni prilikom donošenja čvrstih odluka.

Portret, Devojka
foto: Shutterstock

Četvrtak - dan Jupitera

Četvrtkom smo skloni rasipništvu. Ako izlazite iz kuće, pazite da ne potrošite previše novca. Četvrtkom je intuicija najbolja pa se ovaj dan preporučuje i za prve dejtove.

Petak - dan Venere

Planirate venčanje? Uradite to u petak, jer je on nekada tradicionalno bio dan venčanja. Ovaj dan je pogodan za ljubav, flert i zavođenje.

Subota - dan Saturna

Nešto što je započeto u subotu često se može odužiti, jer se šestog dana u nedelji obično ne dovršavaju poslovi. Ali poslovi i prijateljstva koja su sklopljena na ovaj dan obično imaju dobar ishod.

Nedelja - dan Sunca

Nedeljom probudite svoje stvaralačke sposobnosti, sakupite energiju za narednu sedmicu i radite sve one stvari koje vas opuštaju i zabavljaju.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs