"IMAM 19 GODINA I SPAVALA SAM SA 156 MUŠKARACA, STA JE TU LOŠE?" Devojka je sve šokirala svojom izjavom ali tu nije kraj

Smatra da je ovo njena lična stvar i da niko nema prava da je osudjuje jer je bila iskrena i ispričala sve onako kako je bilo.

Lifestyle
17:15h Autor:
"IMAM 19 GODINA I SPAVALA SAM SA 156 MUŠKARACA, STA JE TU LOŠE?" Devojka je sve šokirala svojom izjavom ali tu nije kraj
Devojka (19) šokirala priznanjem da je spavala sa 156 muškaraca., Foto: Profimedia

Priznanje ove mlade devojke pokrenulo je rat na društvenim mrežama a komentatori su ređali različite uvrede na njen račun.

Pitanje broja seksualnih partnera svakako predstavlja jedno od kontroverznijih pitanja zato i ne čudi što je jedno ovakvo priznanje privuklo toliko pažnje. Naime ova devetnaestogodišnjakinja tvrdi kako je imala intimne odnose sa 156 muškaraca.

"Mogla sam da kažem da sam spavala sa trojicom, ali nisam. Ipak ih je bilo 156," napisala je ona a ispod objave se pokrenula lavina uglavnom negativnih komentara, gde su se ređale različite uvrede da je “prljava” i nimfomanka.

Zavođenje, Seks
foto: Shutterstock

"Tri miliona muškaraca na svetu, ali ja sam i dalje prljava jer sam spavala sa više od 100 njih, ne razumem šta je tu loše" – uzvratila je ona na prozivke u komentarima.

Mnogi joj nisu poverovali, a najčešće su ju je pitali gde je upoznala sve te muškarce. Devojka je potom dala detaljno objašnjenje u kojem je navela da je većinu ljubavnika upoznala u srednjoj školi, potom preko zajedničkih prijatelja, raznih aplikacija, na festivalima i žurkama.

Takođe, i na letovanjima i u teretani… Manje više, na svim mestima koje je posetila prethodnih godina.Ilustracije radi, napisala je da je tokom jednog “poslovnog” vikenda imala odnose s petoricom muškaraca, prenosi Dnevnadoza.net

zavođenje, devojka, Žena
foto: Shutterstock

Takodje je napisala da smatra da je ovo njena licna stvar i da niko nema prava da je osudjuje jer je bila iskrena i ispricala sve onako kako je bilo. Navodi da smatra da u današnjem drustvu ako musakrac promeni mnogo zena to se smatra jako pozivitnim a ukoliko žena uradi isto odmah je na meti prozivki i različitih optuzbi za nemoral pa je svi smatraju lošom.

Mnogi njenu ispovest smatraju za lažnu jer ističu da je neizvodljivo da bude sa tolikim brojem muskaraca ali ona se nije obazirala na sve ove veoma burne rasprave i komentare.

Hoćete li poverovati u njenu priču, zavisi samo od vas. Bez obzira da li je njena ispovest tačna ili ne, ponovo je pokrenula veliku raspravu o tome koliko partnera je malo, koliko je “normalno”, a koliko previše. Sve to varira od osobe do osobe i same situacije ali takodje i do vaspitanja i kulture u kojoj određena osoba živi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs