KO JE MIHAELA, SRPKINJA KOJA JE OČARALA SKANDINAVCE? Postala je Mis Univerzuma u Švedskoj, a letuje u našem komšiluku

Stranci koji posete našu zemlju obično se očaraju lepotom Srpkinja. Mihaelinoj lepoti se divi ceo svet, a Šveđani su je proglasili najlepšom u svojoj zemlji

Lifestyle
08:47h Autor:
KO JE MIHAELA, SRPKINJA KOJA JE OČARALA SKANDINAVCE? Postala je Mis Univerzuma u Švedskoj, a letuje u našem komšiluku
Mihaela Savić, Foto: preentscreen/Facebook

Nije retkost da se Srpkinje nađu na vrhu liste najatraktivnijih žena na svetu. U očima stranaca Srpkinje su najlepše i najatraktivnije žene. Visoke, lepe, karakterističnih crta lica, naše žene su svuda prepoznatljive u svetu. Tu nisu izostale ni skandinavske zemlje, tačnije Švedska, prenosi Zadovoljna.

Jedna takva lepotica je i Mihaela Savić iz Švedske, dama srpskog porekla. Mihaela je rođena 14. marta 1991. godine u Helsingborgu, Švedska.

Već u detinjstvu bilo je jasno da će izrasti u pravu lepoticu, te je već sa 14 godina počela da se bavi modelingom, odlazeći na kastinge i revije. U međuvremenu, osvojila je srca Šveđana i ostalih ljudi širom sveta svojim izgledom, a 2010. godine trijumfovala je na takmičenju Mis Univerzum Švedske.

O Mihaelinom životu se ne zna mnogo jer se u proteklom periodu povukla iz javnosti. Na društvenim mrežama retko objavljuje fotografije, a posvećena je svojoj porodici.

Udata je i prošle godine je postala majka mladog Matea.

Interesantno je da je poslednjih deset godina posvećena biznisu i uspešno se usavršava u prodaji i menadžmentu, obuhvatajući oblasti od lepote do IT sektora.

„Vrlo sam vešta u upravljanju budžetom, predviđanju prodaje, strateškom marketingu i analitici prodaje kako bih prepoznala i primenila mogućnosti za generisanje značajnog prihoda. Kao "Key Account Manadžer", svoju organizaciju predstavljam na prijateljski, topli i profesionalan način u svakom trenutku, zadržavajući pritom odlučnost da postignem postavljene ciljeve i dalje ih pomaknem“, kaže Mihaela opisujući sebe.

Kada poželi da se odmori od posla, rado odlazi i u naš komšiluk. Na društvenim mrežama je podelila da je Hvar toliko oduševio da planira ponovno da ga poseti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs